nieuws

Deel je ervaring met olie & additieven en scoor een Snap-on MotorVac-set

Werkplaats & Onderhoud 4327

Deel je ervaring met olie & additieven en scoor een Snap-on MotorVac-set
Achterstallig onderhoud zorgt voor motorvervuiling, met alle gevolgen van dien. Bij deze motor zijn de nokkenassen te veel in de kop ingesleten.

Het gebruik van de juiste olie is van cruciaal belang. Elk automerk heeft eigen oliespecificaties. AMT is benieuwd naar oliegerelateerde problemen die jij tegen bent gekomen in de werkplaats. De meest waardevolle reacties ontvangen een motoroliereiniger en -conditioner van MotorVac.

Verkeerde olie kan een hoop ellende veroorzaken. Het is altijd verstandig de voorschriften van de autofabrikant te volgen. De meeste olieleveranciers bieden online de mogelijkheid om aan de hand van het kenteken of de motorcode de juiste olie te selecteren.

Beantwoord de vragen en verdien dit Snap-on MotorVac-pakket, dat bestaat uit een motoroliereiniger en een conditioner.

Maar wat als je niet de juiste olie gebruikt? Of een klant is nalatig, controleert het oliepeil nooit en komt niet op tijd voor een onderhoudsbeurt? Wat zijn de gevolgen? Motorolie heeft een aantal belangrijke functies. Te weinig, te veel, vervuilde of verkeerde olie kan veel problemen veroorzaken.

Wij zijn benieuwd naar zijn jouw olie-ervaringen. Welke oliegerelateerde problemen ben je tegengekomen? En hoe heb je ze opgelost?

De vragen

Beantwoord de vragen via onderstaand formulier. De 24 meest waardevolle reacties belonen we met een Snap-on MotorVac-set , met een motoroliereiniger en -conditioner.


Reageer op dit artikel