nieuws

Autodis Group neemt Geevers Auto Parts over

Werkplaats & Onderhoud 1414

Autodis Group neemt Geevers Auto Parts over

De Autodis Group neemt Geevers Auto Parts over. Geevers Autoparts telt 200 werknemers en realiseerde in 2017 een omzet van 67 miljoen euro.

De overname van Geevers Auto Parts door Autodis Group is onderdeel van de strategie om een leidende positie op de markt voor carrosserie- en schadedelen in West-Europa te verkrijgen. Eerder deed Autodis Group, tevens eigenaar van Cora in Frankrijk, al overnames in Italië.

Geevers Auto Parts is opgericht in 1967 en heeft een sterke positie opgebouwd in de distributie van carrosseriedelen in de Benelux. In de laatste 10 jaar wist het bedrijf een jaarlijkse omzetgroei van 10% te realiseren.

Meer dan 100.000 referenties

Geevers in Veldhoven biedt meer dan 100.000 referenties aan, in zowel OE- als vergelijkbare kwaliteit, voor 35 automerken. Klanten in de Benelux worden binnen 24 uur beleverd. Dat gebeurt vanuit het 40.000 vierkante meter grote magazijn in Veldhoven, met 50 chauffeurs.

Autodis Group is onafhankelijk distributeur van auto- en vrachtwagenonderdelen en met name actief in Frankrijk, Italië en de Benelux. In 2017 realiseerde het bedrijf een omzet van 1,3 miljard euro.

Reageer op dit artikel