nieuws

Video: Wat bespreken we tijdens het APK-webinar?

Werkplaats & Onderhoud 3163

Video: Wat bespreken we tijdens het APK-webinar?

Dinsdagavond 15 mei om 20.00 uur organiseert AMT in samenwerking met RDW het AMT-RDW-APK-webinar. In deze live online-uitzending nemen we de nieuwe APK-regelgeving die op 20 mei ingaat door. Van visuele controle van het roetfilter, mistlamphoogteafstelling tot de beoordeling van led-achterlichten. En hoe zit het met de controlelampjes die uit horen te gaan, de vloeistoflekkagecontrole en andere wijzigingen? Wij beantwoorden deze en andere APK-gerelateerde vragen in de uitzending.

Naar aanleiding van de Radar-uitzending van afgelopen maandag over foutieve APK-keuringen door diverse autobedrijven ging AMT-redacteur Erwin op onderzoek uit. Klopt het beeld dat Radar schetst?  In ieder geval roepen enkele uitspraken uit de uitzending nieuwe vragen op, bijvoorbeeld: mag een auto nog de weg op na afkeur of niet? Deze, maar ook jouw vragen beantwoord Dennis Ipenburg van de RDW tijdens het webinar.

Vraag!

Heb jij nog APK-vragen? Stuur ze naar amt@vakmedianet.nl. We gaan zoveel mogelijk vragen van lezers tijdens het webinar beantwoorden, wie weet die van jou ook!

Waarom je je moet inschrijven? Erwin legt het je graag nog even uit:

Reageer op dit artikel