nieuws

Ravaglioli schaarhefbrug geschikt voor grote en kleine auto’s

Werkplaats & Onderhoud 1204

Ravaglioli schaarhefbrug geschikt voor grote en kleine auto’s

Ravaglioli introduceert een nieuwe wielvrije schaarhefbrug. Het grote voordeel van deze brug: hij is geschikt voor grote en kleine auto’s, van BMW 7 Serie tot MINI.

En dat scheelt nogal wat in de werkplaats, zegt Ravaglioli, bij monde van importeur Overlander. “Bij de aanschaf van een nieuwe hefbrug moet vaak eerst geïnventariseerd worden wat voor typen auto’s er op komen te staan. Vooral kleinere voertuigen, of juist grotere? Krijg je zowel groot als klein regelmatig in de werkplaats, dan moet je meerdere typen hefbruggen aanschaffen. Met de nieuwe brug van Ravaglioli is dat verleden tijd.”

3 ton hefvermogen voor Ravaglioli schaarhefbrug

De wielvrije schaarhefbrug is geschikt voor alle maten, van 7 Serie tot MINI en van G-Klasse tot A-Klasse. En bij alle auto is de brug even stabiel, belooft de fabrikant. De hefbrug, met een oprijhoogte van slechts 105 mm, heeft een uitschuifbaar platform van 1385/2278 mm. Het hefvermogen bedraagt ​​3 ton. Hij is nu bij Overlander verkrijgbaar.

Reageer op dit artikel