nieuws

Deel je ervaring met handgereedschap & diagnosetools en scoor een Snap-on punttang

Werkplaats & Onderhoud 1714

Deel je ervaring met handgereedschap & diagnosetools en scoor een Snap-on punttang
In Unboxing... testen we regelmatig een diagnosetool. Welke gebruik jij en wat zijn je ervaringen?

Ook al ben je gezegend met twee rechterhanden, zonder goed gereedschap kun je niet repareren. Hoe ziet jouw arsenaal eruit? Welke diagnosetools gebruik je, wat is je favoriete handgereedschap of bezit je een ‘geheim wapen’? Deel je ervaring en scoor er een stuk Snap-on gereedschap bij.

Of je nou het service-interval reset, de remmen moet terugstellen, een diagnose wil stellen of een systeem wil inleren, een diagnose-apparaat is onmisbaar. Er zijn vele soorten verkrijgbaar, kies je voor een universeel apparaat met een brede dekking of voor een merkspecifiek systeem met veel diepgang? En maak je gebruik van extra functies zoals Pass-Thru of een ingebouwde scope?

Deze slanke punttang met knipfunctie van Snap-on ligt klaar voor de twintig beste en complete reacties. Kijk op www.amt.nl/5-2018.

En wat bevat de gemiddelde gereedschapswagen? Slimme ringsteeksleutels met draaibare kop, een altijd-bij de-hand testapparaatje, dat zo lekker in je borstzak past en een digitale momentsleutel. Of een zelfinstellende waterpomptang en zo’n praktische mechanische vinger om een gevallen schroefje op te vissen uit een onmogelijke plaats. Soms zelfs zelfgemaakt gereedschap, speciaal ontwikkeld om dat ene probleem op te lossen waar zowel auto- als gereedschapsfabrikant te weinig oog voor hadden.

Wat moet je doen? Beantwoord onderstaande vragen op www.amt.nl/5-2018. De 20 meest waardevolle inzendingen belonen we met een Snap-on slanke punttang t.w.v. € 49,-.

Reageer op dit artikel