nieuws

AMT-TV presenteert: Wat moet je weten over de nieuwe regels in de APK?

Werkplaats & Onderhoud 3387

AMT-TV presenteert: Wat moet je weten over de nieuwe regels in de APK?
Veel te beleven tijdens zo’n webinar! Video’s waarop APK-keurmeester Bart Scholten je de nieuwe manier van keuren toont, APK-vragen en antwoorden in de chatbox, pollvragen aan de kijkers en de pratende hoofden van Dennis en Erwin die de veranderingen in de APK doornemen.

Nieuwe regels in de APK. Ben je APK-keurmeester? Na Pinksteren moet je ze toepassen. Dus: Hoe zit het met de waarschuwingslampjes op het dashboard? Wat moet je weten over het afstellen van de mistverlichting? Wat verandert er in de APK 1? En natuurlijk: Visuele controle van het dieselroetfilter, maar hoe dan? De antwoorden op deze en veel meer APK-vragen gaf Dennis Ipenburg namens de RDW in ons live APK-webinar. Gemist? Kijk het hier terug!

Eerlijk is eerlijk, voor AMT was dit ons eerste live-webinar. En terwijl wij er helemaal klaar voor waren was de techniek dat nog niet. En dus konden veel geïnteresseerden niet inloggen, en een deel van de mensen die dat wel kon, zag de video’s niet. Meer dan jammer natuurlijk. Maar gelukkig kun je alles nog terugkijken op je PC, laptop, tab of telefoon.

Op naar meer goede APK’s!

De link naar het webinar vind je hier. En natuurlijk leggen we je daar ook uit hoe je eventuele technische moeilijkheden bij het kijken omzeilt. We wensen je veel kijkplezier en natuurlijk alle goeds bij je komende APK-keuringen.

Reageer op dit artikel