nieuws

AkzoNobel lanceert nieuwe website voor Sikkens Vehicle Refinishes

Werkplaats & Onderhoud 1308

AkzoNobel lanceert nieuwe website voor Sikkens Vehicle Refinishes

Met de lancering van een geheel nieuwe website voor Sikkens komt AkzoNobel Vehicle Refinishes tegemoet aan de digitale behoeften van haar klanten. De nieuwe website biedt snel en eenvoudig toegang tot productinformatie, technische gegevens, veiligheidsinformatiebladen, kleureninformatie en kleurentools.

Vanzelfsprekend is de nieuwe website bij de tijd en is deze altijd en overal op je desktop, tablet of smartphone te bekijken.”We hebben de website niet alleen een frisse look & feel gegeven, maar ook uitgerust met intuïtieve, flexibele functies. Zo profiteren onze klanten van een nog betere gebruikerservaring op elk apparaat”, aldus Tsjip Boersma, Marketing Director Automotive and Specialty Coatings.

Snel en relevant

“De navigatie is verbeterd om bezoekers snel de informatie te geven die ze nodig hebben, met een minimaal aantal klikken. We hanteren duidelijke en snelle koppelingen op de startpagina en nemen gebruikers rechtstreeks mee naar de meest populaire en relevante gedeelten met informatie die voor hen van belang zijn.”

De nieuwe website van Sikkens maakt deel uit van de campagne om het Sikkens-merk een frisse uitstraling te geven. Met de slogan – ‘Creating Together’ – onderstreept Sikkens haar commitment om nauw samen te werken met klanten, partners en stakeholders.

‘Creating Together’

Tsjip Boersma: “We willen dat onze boodschap ‘Creating Together’ overal in de markt wordt gezien, gehoord en gevoeld. Een effectieve website is essentieel om dit doel te bereiken. Bovendien willen we onze klanten via de website laten zien hoe we hen kunnen ondersteunen met onze toonaangevende kleuren, kleurentools en het Colorvation-platform. Zo kunnen we de krachtige kernwaarden van ons merk – expertise, innovatie en prestaties – versterken.”
En hij voegt er aan toe: “We bevinden ons in een tijd waarin klanten informatie op hun mobiele apparaten willen ontvangen. Daarom hebben we een apparaatvriendelijke oplossing ontwikkeld. We willen onze klanten helpen hun tijd optimaal te benutten door informatie snel en helder weer te geven en hen direct naar de relevante pagina’s te brengen.”

De website met meer dan alleen een nieuw laagje verf vind je op www.sikkensvr.com.

Reageer op dit artikel