nieuws

Hella introduceert diagnosetopmodel mega macs 77

Werkplaats & Onderhoud 518

Hella introduceert diagnosetopmodel mega macs 77

In januari lanceerde Hella het nieuwe diagnoseapparaat mega macs 77 tijdens Innovision 2018. Toen louter voor genodigden, maar onlangs kon je op de Autotechnica er al zelf kennis mee maken. Hella en Hella Gutmann Solutions tillen naar eigen zeggen het uitvoeren van voertuigdiagnoses naar een hoger niveau met deze opvolger van de mega macs 66. Hoe zit dat?

De mega macs 77 is de opvolger van zijn succesvolle voorganger, de 66. Als een van de belangrijkste verbeterpunten noemt Hella de snelheid, mede dankzij een nieuwe Snapdragon 600e 1,7 Ghz processor. Ook het formaat van het full-hd kleurenscherm wijzigde, van 12 naar 15 inch. Op een dockingstation laadt de mega macs 77 draadloos op.

Nog efficiënter

Die hogere snelheid maakt het snel uitlezen en interpreteren van foutcodes efficiënter. Daarnaast biedt de mega macs 77 je de mogelijkheid geleide metingen met de multimeter/oscilloscope te verrichten. Vanzelfsprekend is dit topmodel gekoppeld aan de voertuigtechnische HGS-database en (optionele) Reparatiehulp. Met een voertuigdatabase van meer dan 49.000 voertuigmodellen weet Hella alle relevante merken goed te bedienen.

Hella Benelux levert de mega macs 77 vanaf € 7.799,- exclusief BTW. Dat is inclusief 1 jaar online software updates, 1 jaar onbeperkt toegang tot de HGS Technische Helpdesk en HGS data en -reparatiehulp. Ook is optioneel een dag HGS gebruikerstraining en twee dagen diagnosetraining te volgen. Vanzelfsprekend wordt de diagnosetool afgeleverd, geïnstalleerd en uitgelegd op locatie.

Meer weten? Hieronder vind je de video van de presentatie van de mega macs 77 tijdens Innovision 2018:

Reageer op dit artikel