nieuws

Vroegboekkorting op nóg beter leren diagnosestellen

Werkplaats & Onderhoud 1531

Vroegboekkorting op nóg beter leren diagnosestellen

Iedere technicus bijt zich wel eens vast in een lastige storing. Foutcodes zeggen veel, maar zeker niet alles en hoe ga je dan verder met diagnosestellen? Wat is de oorzaak en wat is een gevolg? Is die ECU echt stuk? Of is er meer aan de hand? En je hebt een scope, maar wat ga je meten?

Hoe werkt het moderne HP5 Denso-inspuitsysteem? Hoe stel je met de scope diagnose? En hoe stel je zo snel en efficiënt mogelijk vast wat oorzaak en gevolg is? Zomaar enkele onderwerpen van de tien workshops van AMT Diagnose Boot Camp 2017. Tachtig technici leerden daar nog beter, slimmer en sneller diagnosestellen. Over een goede 3 maanden is het alweer tijd voor de zesde editie van dit succesvolle evenement. Wat kunnen we jou leren?

Wat is AMT Diagnose Boot Camp?

AMT Diagnose Boot Camp is een relatief klein evenement met maximaal 96 deelnemers. Het draait deze dagen om het nog beter leren stellen van de juiste diagnose en kennis op doen van nieuwe technieken. In een kleine groep (maximaal acht personen) ga je sparren over storingsdiagnoses, scopebeelden en apparatuur. Dat doe je in praktische workshops met trainingsborden of aan uiteenlopende auto’s. Maar ook een stukje theorie ontbreekt natuurlijk niet.

Dit jaar vindt AMT Diagnose Boot Camp plaats op 23 en 24 juni, dat is op vrijdag en zaterdag. Twee volle dagen met vele workshops van partners en onafhankelijke trainers. Uiteraard volledig verzorgd met eten, drinken en slaapgelegenheid.

Opnieuw te gast bij Automotive Campus

Na editie 1 en 2 in de Achterhoek op een kampeerboerderij in de Achterhoek en editie drie en vier bij The Autosport Company in Waalwijk. Kozen we voor editie vijf voor een nieuwe locatie en wel de Automotive Campus te Helmond. Uit de evaluatie bleek dat de ruim tachtig deelnemers niet alleen de inspirerende locatie van de Campus, maar ook de slaaplocatie werd zeer gewaardeerd. Kortom, in het Golden Tulip West-Ende hotel zijn nagenoeg alle kamers alweer gereserveerd, en ook de Automotive Campus staat te trappelen om hét diagnose-evenement weer te ontvangen.

De partners en workshops

Op dit moment sleutelen we nog hard aan het programma en werken we hard naar de try-out sessies toe. Ook zijn al de nodige partners aangehaakt die tijdens Boot Camp hun beste trainers sturen om diverse leerzame workshops te verzorgen. Tot nu zijn de partners: AA-EquipmentACtronicsGMTO en Denso, Summa Automotive en deze week sloot ook DiagnoseXL met ondersteuning van Autologic zich aan bij de partners.
Ook dit jaar kun je weer rekenen op workshops van deze partners en onafhankelijke trainers. Een recept wat vorig jaar bijzonder goed gewaardeerd werd. De eerste onderwerpen van de workshops maken we begin april bekend.

Bespaar € 100,- of meer met vroekboekkorting

Deelname aan AMT Diagnose Boot Camp kost € 599,- (excl. BTW). Alles is in begrepen gedurende de dagen. Eten, drinken, overnachting en vervoer tussen Automotive Campus en het hotel. Schrijf je nog vóór 1 april in, en je krijgt € 100,- vroegboekkorting. Hierna geldt het normale tarief.

Ben je oud-deelnemer? Dan profiteer je van extra korting. Dat krijg je ook wanneer je samen met een collega, kennis en/of vriend inschrijft.

Proef de sfeer

Meer weten over het Boot Camp? Bekijk de fototerugblik van AMT Diagnose Boot Camp 2017 of bekijk enkele sfeerfoto’s onderaan dit bericht.
Meer weten over een van de workshops van 2017? De workshop van Delphi over de achtergrond van dieselinjectiesystemen lees je hier terug.

Tot 22 en 23 juni te Helmond!

 

Zo’n tachtig autotechnici volgden tien workshops op AMT Diagnose Boot Camp bij de “Automotive Campus” in Helmond. Deelnemers en partners (SUMMA, Sergoyne Diagnostics, GMTO, Delphi, AA-Equipement, Innovam, AL Autodiagnose, Volvo Trucks, Jan Wouters van NCAD en AC-Tronics) bedankt!

 

Hans Jansen is trainer bij Innovam en laat de deelnemers storing zoeken op de LIN-bus.

 

Zoeken, zoeken, zoeken, waar zit de oorzaak van de storing?

 

Vrijdagavond stond de funactiviteit op het programma en wel bij RaceWay Venray.

 

Bekijk hier het hele fotoverslag van AMT Diagnose Boot Camp 2017

Reageer op dit artikel