nieuws

Sergoyne Diagnostics vertegenwoordigt ACTIA Multi-Diag in Nederland

Werkplaats & Onderhoud 1530

Sergoyne Diagnostics vertegenwoordigt ACTIA Multi-Diag in Nederland
Goed nieuws voor Actia gebruikers. Zij zijn voor verkoop en ondersteuning in goede handen bij Sergoyne.

Sergoyne Diagnostics kennen we in Nederland vooral van trainingen en workshops die zij op evenementen als AMT Live verzorgen. Behalve diagnosetrainingen levert Sergoyne Diagnostics ook diagnosetools, in de breedste zin van het woord. Dat deden ze al in België, dat doen ze nu ook in Nederland.

Speciaal voor de vertegenwoordiging in Nederland heeft Sergoyne Diagnostics de Nederlander Roel Keunen aangetrokken. Een goede keuze want Keunen werkte voorheen als Sales Manager bij ACTIA Nederland. Daar hield hij zich al bezig met Multi-Diag, de multimerk diagnoseoplossing van ACTIA.

Nederlander voor Nederland

“Om de verkoop en ondersteuning van in eerste instantie ACTIA Multi-Diag in Nederland op korte termijn in goede banen te leiden, hadden we behoefte aan een Nederlander met kennis van het product, de klanten en de markt”, zegt Jeroen Vertongen, zaakvoerder van Sergoyne Diagnostics. “Roel heeft ons destijds benaderd om ACTIA Multi-Diag te vertegenwoordigen in België, nu hebben wij hem benaderd om dit voor ons te doen in Nederland.”

Roel Keunen benaderde Sergoyne om ACTIA Multi-Diag te vertegenwoordigen in België, nu benaderde Sergoyne Keunen om dit voor hen te doen in Nederland.

Nieuwe producten

De ambities van Sergoyne Diagnostics zijn groot en met de aanstelling van Roel Keunen zijn die ook in Nederland te merken. Sergoyne Diagnostics zet op korte termijn een aantal nieuwe producten en diensten in de markt. Welke? Dat onthult Sergoyne tijdens de vakbeurs Autotechnica. Die wordt gehouden van 25 tot en met 28 maart 2018 in Brussels Expo, Belgiëplein 1, Brussel. Sergoyne Diagnostics is te vinden in hal 5 op de stand van LKQ (Fource). En in AMT 4 lees je een verslag over de Autotechnica.

Reageer op dit artikel