nieuws

Val op en win handig Beta gereedschap

Werkplaats & Onderhoud 1056

“Hoe ver mag een treeplank uitsteken voor de APK?”, “Wat ik nou toch tegenkwam in de werkplaats!” en “Dank allemaal voor de tips, het startprobleem is opgelost”. Drie voorbeelden uit drie vaste rubrieken van ons vakblad. En ze hebben allemaal iets met elkaar te maken. Je wint er gereedschap mee.

Val op en win handig Beta gereedschap

Sinds jaar en dag kennen we in AMT de Vraag van de Maand-rubriek. Lees je iets vreemds in AMT, of borrelt er een vraag op naar aanleiding van een technisch artikel, stel die vraag gerust aan de AMT-redactie. Duwband of ketting? was één van de vragen die we vorig jaar kregen naar aanleiding van een technisch artikel in AMT 6. En die vraag vonden we zo interessant dat we die van antwoord voorzagen in AMT 7/8.

Hoe ver mag een treeplank uitsteken voor de APK? Een vraag die heel wat Facebook-volgers bezighield. We gingen op zoek naar het juiste antwoord met behulp van de RDW. En de vraagsteller? Die deden we een handig stuk gereedschap cadeau. Vragen loont dus, en wie weet win je een handige Beta led-hoofdlamp.

Opgelost op AMT Garageforum

Waar elke dag vele vragen worden opgelost is natuurlijk op het AMT Garageforum. Van een startprobleem tot trillingsprobleem of complexe in elkaar grijpende storingen. Ook hier kun je een stuk gereedschap verdienen. We belonen in de rubriek Opgelost op AMT Garageforum zowel de vraagsteller als de gever van de juiste oplossing. Voorwaarden daarvoor: De vraagsteller plaatst goede foto’s van het probleem en de oplossing. En valt jouw storing of oplossing op dan maak je maar zo kans op publicatie in het vakblad en dus het winnen van zo’n handige 8-delige Beta Grip schroevendraaierset.

Opvallende werkplaatspraktijk

Dagelijks kom je als autotechnicus opvallende reparaties, vreemde dieren of bijzondere slijtages tegen. Via onze Facebook-pagina krijgen we dan ook vele berichten toegestuurd. Hiervan delen we de meeste, en de opvallendste gaan mee in de rubriek ‘Gemist op Facebook’ in het vakblad. Deel ook jouw opvallende werkplaatspraktijk via de AMT Facebookpagina. Roepen wij jou bijdrage uit tot Foto van de maand dan win je een Beta wieldopjestang. 

Jouw Thema-gerelateerde ervaringen

Wie AMT leest weet ook dat we elke maand jou als professional enkele vragen voorleggen over de praktijk. En ook daarmee zijn handige gereedschappen te winnen. Voor het aankomende thema Aircoservice in de praktijk bijvoorbeeld hebben we weer enkele vragen voor je klaar staan. Doe je mee? Snap-on stelt elke maand handig gereedschap beschikbaar. Voor jouw airco-ervaringen liggen 30 ledzaklampen klaar.

Reageer op dit artikel