nieuws

Auto Prof – AMT Live: Rocar-Tech: Diagnosestellen 3.0

Werkplaats & Onderhoud 1118

Auto Prof – AMT Live: Rocar-Tech: Diagnosestellen 3.0

Al jaren worden auto’s complexer, en dat geeft vaak ook lastige storingen. Hoe los je die op? En nog belangrijker, hoe stel je in de toekomst diagnose aan auto’s die steeds meer multimedia en veiligheidssystemen hebben en bovendien veelal connected zijn met de autofabrikant. Bezoek de kennissessie Diagnosestellen 3.0.

Gert-Jan Evers, diagnosespecialist van Rocar-Tech Garage Equipment, verzorgt een kennissessie over het nieuwe diagnosestellen aan personenvoertuigen. Tijdens deze sessie worden de volgende onderwerpen behandeld: Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van diagnose; hoe ziet het
diagnosestellen aan het voertuig er in de toekomst uit; en hoe belangrijk is voertuiggerelateerde informatievoorziening hierbij?

Met behulp van het nieuwe uitleessysteem, de BrainBee Connex, zullen praktijkvoorbeelden gegeven worden. Hierin wordt duidelijk gemaakt hoe belangrijk de connectiviteit in de werkplaats is bij diagnose en welke toegevoegde waarde dit heeft voor het autobedrijf.

Schrijf je in!

Toegang tot Auto Prof – AMT Live is gratis, mits je je vooraf registreert. Vooraf aanmelden voor de kennissessies is niet noodzakelijk. Kom echter wel op tijd, want onze ervaring is dat de theaters snel vol kunnen zitten. Noteer dus 30, 31 januari en 1 februari in je agenda. De Evenementenhal Gorinchem is dan geopend van 15.00 – 22.00 uur voor drie dagen Leren, Beleven en Ontmoeten. Toegang tot Auto Prof – AMT Live vraag je snel en eenvoudig aan via www.autoprof-amtlive.nl. Bij registratiecode vul je 71800023001 in en voilà, je gratis e-ticket valt in je mailbox. Je kunt ook deze directe link gebruiken.

Reageer op dit artikel