nieuws

Auto Prof – AMT Live: Febi: Actuele distributieketting-problemen en ‘Tritan-coating’

Werkplaats & Onderhoud 2192

Auto Prof – AMT Live: Febi: Actuele distributieketting-problemen en ‘Tritan-coating’
Een van de kennissessies wordt gegeven door Febi waarbij het gaat om distributiekettingproblemen. Wat zijn veelvoorkomende oorzaken?

Febi Benelux duikt op Auto Prof – AMT Live dieper in de distributie. Met een kennissessie geeft Febi onder meer oorzaken voor het falen van de distributieketting.

Febi Benelux geeft een kennissessie over de mogelijke oorzaken van het falen van de distributieketting. Ook dit jaar draait het om vele praktijkvoorbeelden van uiteenlopende motoren. Nieuw is het thema ‘Tritan-coating’, waarbij de kettingen met een speciaal procedé worden behandeld. Dit wordt meer en meer de standaard bij OEM, goed dus om daar meer van te weten. Natuurlijk bevat de presentatie tips en tricks en kun je al je vragen stellen.

Schrijf je in!

Toegang tot Auto Prof – AMT Live is gratis, mits je je vooraf registreert. Vooraf aanmelden voor de kennissessies is niet noodzakelijk. Kom echter wel op tijd, want onze ervaring is dat de theaters snel vol kunnen zitten. Noteer dus 30, 31 januari en 1 februari in je agenda. De Evenementenhal Gorinchem is dan geopend van 15.00 – 22.00 uur voor drie dagen Leren, Beleven en Ontmoeten. Toegang tot Auto Prof – AMT Live vraag je snel en eenvoudig aan via www.autoprof-amtlive.nl. Bij registratiecode vul je 71800023001in en voilà, je gratis e-ticket valt in je mailbox. Je kunt ook deze directe link gebruiken.

Reageer op dit artikel