nieuws

Auto Prof – AMT Live: Denso: Alles wat je moet weten over Compressorolie

Werkplaats & Onderhoud 1301

Auto Prof – AMT Live: Denso: Alles wat je moet weten over Compressorolie

Tijdens Auto Prof – AMT Live kun je kiezen uit 20 kennissessies waarvan 15 in een van de vier kennistheaters. Hier volg je kennissessies als: Waarom zijn originele turbo’s beter? De toekomst van AirCon Service en wat kunnen keurmerken IVS en DFS voor jou betekenen?

Iedereen weet wel dat de juiste compressorolie van levensbelang is voor een blijvend goed werkende airconditioning. Maar waarom mag je PAG-olie niet gebruiken in een hybride-auto? Wat is de functie van de olie? Mag je oliën mixen? Waarop moet je letten bij spoelen, vervuiling en lekdetectie? En wat zijn de meest voorkomende redenen van falen? Richard Groot van Denso praat je helemaal bij.

Schrijf je in!

Toegang tot Auto Prof – AMT Live is gratis, mits je je vooraf registreert. Vooraf aanmelden voor de kennissessies is niet noodzakelijk. Kom echter wel op tijd, want onze ervaring is dat de theaters snel vol kunnen zitten. Noteer dus 30, 31 januari en 1 februari in je agenda. De Evenementenhal Gorinchem is dan geopend van 15.00 – 22.00 uur voor drie dagen Leren, Beleven en Ontmoeten. Toegang tot Auto Prof – AMT Live vraag je snel en eenvoudig aan via www.autoprof-amtlive.nl. Bij registratiecode vul je 71800023001 in en voilà, je gratis e-ticket valt in je mailbox. Je kunt ook deze directe link gebruiken.

Reageer op dit artikel