nieuws

Auto Prof – AMT Live: Automotive Academy: Roetfilter en TPMS in de APK

Werkplaats & Onderhoud 1352

Auto Prof – AMT Live: Automotive Academy: Roetfilter en TPMS in de APK

Mei 2018 veranderen verschillende regels in de APK-regelgeving, zo heeft deze ook gevolgen voor regels omtrent het roetfilter, en de op nieuwe auto’s verplichte TPMS. Automotive Academy kijkt alvast vooruit in deze kennissessies.

Automotive Academy: APK en roetfiltertechniek
Vanaf mei 2018 zal de aanwezigheid van een roetfilter, indien origineel zo geleverd, nodig zijn voor de APK-goedkeuring. De aanwezigheid van het roetfilter is verplicht. Maar wat als de auto wordt afgekeurd op de werking van het filter? Hoe ga je daarmee om? In deze sessie worden verschillende praktijksituaties besproken, en hoe je eventuele problemen efficiënt op kunt lossen.

Automotive Academy: APK en TPMS
Vanaf mei 2018 zal TPMS indien aanwezig op een voertuig ook aan de APK-regelgeving worden getoetst. Wat betekent deze controle, en, indien er een storing in het TPMS aanwezig is, wat zijn dan de mogelijkheden? In deze sessie word je meegenomen in de problematiek en de daarbij behorende oplossingen.

Schrijf je in!

Toegang tot Auto Prof – AMT Live is gratis, mits je je vooraf registreert. Vooraf aanmelden voor de kennissessies is niet noodzakelijk. Kom echter wel op tijd, want onze ervaring is dat de theaters snel vol kunnen zitten. Noteer dus 30, 31 januari en 1 februari in je agenda. De Evenementenhal Gorinchem is dan geopend van 15.00 – 22.00 uur voor drie dagen Leren, Beleven en Ontmoeten. Toegang tot Auto Prof – AMT Live vraag je snel en eenvoudig aan via www.autoprof-amtlive.nl. Bij registratiecode vul je 71800023001 in en voilà, je gratis e-ticket valt in je mailbox. Je kunt ook deze directe link gebruiken.

Reageer op dit artikel