nieuws

Snap-on 14,4 volt haakse accuschroefboormachine

Werkplaats & Onderhoud 1026

Automotive gereedschap- en equipmentleverancier Snap-on Tools heeft zijn assortiment draadloze powertools uitgebreid met een 14,4 Volt MicroLithium haakse accuschroefboormachine. Het Snap-on Tools accugereedschapassortiment bestaat nu uit meer dan twintig verschillende powertools.

Snap-on 14,4 volt haakse accuschroefboormachine

De Snap-on CDRREU761 heeft een hoog koppel van 16,9 Nm. Hierdoor is de haakse schroefboormachine naast heel veelzijdig ook sterk. De traploos variabele, digitaal geregelde snelheid, geeft veel controle. Daarnaast zijn er twee instelbare vaste snelheden van 0 tot 450 en 0 tot 1.550 toeren per minuut. Op lage snelheid levert deze schroefboormachine de meeste kracht, de hoge snelheid is ideaal voor boren in staal en schuren met schuurschijfjes. Er zijn negen verschillende instelbare aanhaalmomenten, van 0,9 tot 5,6 Nm.

Licht en ergonomisch

Dankzij de 10 millimeter snelspanboorkop kunnen boren en schroefbitjes eenvoudig en snel gewisseld worden. De lichtgewicht CDRREU761 weegt slechts 1,1 kilo inclusief de compacte 2.0 Ah 14,4 Volt MicroLithium accu. Lastig bereikbare en krappe ruimtes zijn zo gemakkelijk te bereiken. Donkere ruimtes worden helder verlicht door de ingebouwde ledlamp. Het ingebouwde accumanagementsysteem geeft aan wat de status van de accu is. Opladen gaat snel met de meegeleverde lader, en je kunt gewoon verder met de meegeleverde tweede accu.

Veel toepassingen

De compacte en sterke Snap-on haakse schroefboormachine is bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld het uitboren van afgebroken bouten en draadeinden. In de schadewerkplaats is de CDRREU761 het ideale gereedschap om bijvoorbeeld popnagels en puntlassen uit te boren.

De schroefboormachine is multi-inzetbaar voor alle materialen en klussen en kan zelfs gebruikt worden als schuurmachine. De Snap-on CDRREU761 haakse schroefboormachine wordt geleverd in een handige en beschermende zwarte Snap-on opbergtas met rode opdruk, twee 2.0 Ah 14,4 Volt MicroLithium accu’s en een acculader. Vraag je regionale Snap-on Tools-dealer om meer informatie of een demonstratie.

Kenmerken
– 16,9 Nm koppel
– Twee snelheden (0-450/0-1.550 tpm)
– Digitaal variabel toerental
– 9 draaimomenten van 0,9 – 5,6 Nm
– Weegt slechts 1,1 kilo
– 10 millimeter snelspankop
– Ergonomische grip voorkomt vermoeidheid
– Compact, overal inzetbaar
– Ledwerkplekverlichting
– Set met twee accu’s, lader en tas

Reageer op dit artikel