nieuws

Ontbloot je goede voornemens en win de Liqui Moly-kalender 2018

Werkplaats & Onderhoud 6155

Ontbloot je goede voornemens en win de Liqui Moly-kalender 2018
Deze opname is gemaakt met mooi zomers weer in Zuid Duitsland.

Liqui Moly, waar kennen we dat ook alweer van? Juist, van olie en additieven. Grapje, van de kalenders natuurlijk! Ze zorgen voor warme gevoelens in tal van werkplaatsen en AMT gaat er weer tien weggeven. Dus vertel ons over je goede bedrijfsvoornemens en scoor zo’n klimaatvriendelijke warmtebron voor aan de werkplaatswand.

De foto’s voor de nieuwe Liqui Moly-kalender werden al afgelopen zomer gemaakt. Locatie was een tuningbedrijf op een uurtje rijden van Liqui Moly-thuisbasis Saarlouis. En tja, net als bij ons was ook daar de zomer nogal wisselvallig. Echt hete dagen werden afgewisseld met veel frissere. En zo kon het gebeuren dat de modellen de ene dag meer textiel droegen dan de andere. Uiteindelijk leverde dat twee Liqui Moly-kalenders op: een ‘onschadelijke gemaakte’ en een met de gebruikelijk dosis blote huid. Ter geruststelling: in het discrete postpakket dat Liqui Moly naar AMT stuurde, troffen we tien textielarme kalenders aan…

Niet alle zomerdagen zijn er even warm, soms moet je je goed kleden…

Niets verhullend

Overigens maakte Liqui Moly ook nog een kalender voor de echte liefhebber van auto’s en motoren: “Wie van mening is dat de beauty’s het zicht op de auto’s versperren, kan beter uit de voeten met de motorsportkalender van Liqui Moly. Die plaatst de racesport in al zijn facetten op de voorgrond, niets verhullend!

Ter zake

Wil jij zo’n werkplaatsverwarmende Liqui Moly-kalender scoren? Vertel ons dan in onderstaand formulier over je goede bedrijfsvoornemen van 2018. Eerst inspiratie opdoen met de inzendingen van vorig jaar? Kan ook. En vergeet niet om goede foto’s van je bedrijf, je collega’s en/of je voornemen mee te sturen!


Bij een goede kalender hoort een ‘behind the scenes’-video.

Reageer op dit artikel