nieuws

NTN-SNR komt met nieuwe catalogus voor wielophangingen

Werkplaats & Onderhoud 1168

NTN-SNR introduceert de 2018-catalogus voor wielophangingen. De catalogus voor de onafhankelijke vervangingsmarkt bevat meer dan 500 onderdeelnummers, waaronder 160 nieuwe items.

NTN-SNR komt met nieuwe catalogus voor wielophangingen

De catalogus voor wielophangingen van NTN-SNR biedt een breed assortiment ophangingsdelen voor Europese en Aziatische auto’s. Het assortiment van NTN-SNR omvat 378 veerpootlagersets, 59 veerpootlagers en 18 wieldraagarmsets. Als aanvulling op het ophangingassortiment worden 50 dempingsrubbers aangeboden.

Nieuw in het aanbod is onder meer een set voor de laatste generatie Nissan Qashqai. Ook biedt de catalogus onderdelen voor de nieuwe modellen van Dacia, Daewoo, DS, Jaguar, Jeep, Porsche en Smart.

Speciaalgereedschap in catalogus voor wielophangingen

NTN-SNR 2018 catalogus voor wielophangingen.

De catalogus voor wielophangingen bevat meer dan 500 onderdeelnummers.

Het juiste onderdeel vinden moet snel gaan, zegt NTN-SNR. De catalogus biedt een nauwkeurig overzicht met productafbeeldingen. Zoeken doe je met behulp van drie criteria: voertuigtoepassing, OE-referentie en NTN-SNR-referentie met productfoto. In de catalogus vind je ook speciaalgereedschappen van Hazet voor werken aan de ophanging.

TechScaN’R app voor technische info en video’s

Als extra informatiebron biedt NTN-SNR de app TechScaN’R. Met deze gratis app kun je het onderdeelnummer scannen. Op die manier heb je beschikking over voertuigtoepassingen, maar ook montage-instructies en montagevideo’s. Nieuw in de app is dat je er niet alleen alle onderdeelnummers van NTN-SNR vindt, maar ook aanbevelingen van de autofabrikanten. Daarmee weet je weer sneller welk onderdeel je moet bestellen.

Reageer op dit artikel