nieuws

Video: Studenten ROC Nijmegen geven vol gas met AMT Pitstop Challenge

Werkplaats & Onderhoud 6396

Video: Studenten ROC Nijmegen geven vol gas met AMT Pitstop Challenge

15 studenten van ROC Nijmegen waaronder 4e jaars niveau 4 Technisch Specialist-studenten en twee van de opleiding Media & Design hebben zich gebogen over de AMT Pitstop Challenge. Ze hebben alles uit de kast gehaald om deze mooie video te produceren. Kijk maar mee!

Als een Formule 1-auto stuurt Rookie of the Year Gijsje Hendriks onverwachts haar Honda Jazz de ‘pitstraat’ binnen. Na 24 rondes zijn haar banden versleten en Gijsje moet nu echt een vers setje hebben. De jongens van het ROC-Nijmegen team in de pitstraat hadden haar nog niet verwacht en springen uit hun stoel. Hoe de rest van de wissel gaat, bekijk de video. En een tip: Zet je geluid aan!

Doe de pitstop met je collega’s en ga naar de F1!

Prachtig die video van ROC-Nijmegen, en daar nemen we dan ook onze pet voor af. En natuurlijk belonen we de studenten met een AMT-abonnement en kaartjes voor het WK Superbike op Assen. Maar… de AMT Pitstop Challenge is nog niet voorbij. Sterker: nu begint het pas!

Op 15 en 16 november staat een echte raceauto klaar van The Autosport Company op het AMT Horecaplein. Hier draait alles om het neerzetten van de snelste tijd. Neem je collega’s dus mee naar Autotron Rosmalen en voer de AMT Pitstop Challenge live uit. Zet je met jouw collega’s de snelste dagtijd neer dan win je kaarten voor de Formule 1-wedstrijd van Spa-Francorchamps 2018!

En heb je wel een video gemaakt met je collega’s maar nog niet ingestuurd, dat kan natuurlijk nog altijd. De spelregels en praktische informatie over het insturen van een video vind je op de AMT Pitstop Challenge-pagina.

Praktische informatie over AMT Live

Het recept van AMT Live blijft hetzelfde. Meer dan twintig kennissessies, aangevuld met wedstrijden en demonstraties. Mis het niet!

De zesde editie van kennisevenement AMT Live vindt plaats op woensdag 15 en donderdag 16 november aanstaande. Elke dag staan 24 kennissessies op het programma net als vele demonstraties en wedstrijden. Het gehele programma bekijk je hier.
Toegang tot AMT Live is gratis, maar schrijf je wel van te voren even in. Dat voorkomt wachtrijen aan de deur.

UPDATE:

We kregen na de video van ROC Nijmegen nog een video binnen voor de AMT Pitstop Challenge. Zestien docenten en medewerkers van Aventus Team Autotechniek spanden zich in voor deze ruim zes minuten durende video. En ook hier ontbreekt de humor niet. De winterbanden voor Mevrouw Verstappen worden geschoren, nagekeken door de zusters en vervolgens gemonteerd op de auto. Bekijk onderstaande video:

Reageer op dit artikel