nieuws

AMT Live: Geen angst voor luchtveringservice

Werkplaats & Onderhoud 1532

AMT Live: Geen angst voor luchtveringservice

Wat doe jij wanneer een auto met een luchtveringsprobleem in je werkplaats komt? Ga je er net als elke andere auto mee aan de slag? Besteedt je het uit? “Luchtvering vervangen is geen hogere wiskunde”, zegt luchtveringsspecialist Arnott. Waarom niet? Op AMT Live leggen de specialisten van Arnott het je graag uit.

Al meer dan 25 jaar, ontwikkelt, produceert en assembleert Arnott hoge kwaliteit luchtvering vervangingsonderdelen voor de aftermarket. Met de producten heeft het bedrijf ongeveer 98% van de markt voor luchtgeveerde onderdelen in het assortiment. Van nieuwe en gereviseerde veerpoten, nieuwe balgen, compressoren en spiraalveerconversiesets voor de meeste modellen. Bijvoorbeeld voor de Audi A6 Allroad, Audi A8, Q7, Mercedes Benz S-Klasse, E-Klasse, ML-Klasse, Range Rover, etc.

“Als je een gewone schokbreker kan vervangen, kun je ook luchtvering repareren!”, moedigt Arnott je  aan. Het is natuurlijk zonde om een klant met luchtgeveerde auto weg te sturen. Je verliest niet alleen de omzet, maar ook alle indirecte omzet. Hoe je het aanpakt? Arnott biedt vele handleidingen en installatievideo’s. De technische dienst staat altijd voor je klaar en doen dat ook op 15 en 16 november tijdens AMT Live.

Primeur: Nieuwe veersystemen in het assortiment

Op de stand van Arnott ga je niet alleen in gesprek met de specialisten, ook kun je zelf de hoogwaardige veringssystemen nader bekijken. Beleef ook het verschil tussen olie- / gasgevulde dempers en luchtgeveerde exemplaren.

Tot slot neemt Arnott nieuwe producten mee voor Citroën, Peugeot en Jeep. Ook toont Arnott nieuwe BMW-compressoren. Het vervangen is makkelijker dan ooit, want de set is plug & play met dank aan meegeleverde bevestigingsbeugel, kleppenblok, intake luchtslang en elektrische connectoren. Kortom, alles wat je nodig hebt om goed en snel de compressor te vervangen.

Wil jij de volgende luchtgeveerde auto in je werkplaats gewoon zelf servicen? Kom naar AMT Live op 15 of 16 november. Toegang is gratis, maar schrijf je van te voren wel even in. Naast de standhouders kun je tevens kiezen uit 24 kennissessies.


Meer weten over luchtvering? Eerder maakten we met Arnott een stap voor stap luchtvering vervangen. Deze kijk je hier terug.

Reageer op dit artikel