nieuws

Raadselachtige storing in BMW: eerst deur open en dicht, dan pas starten…

Werkplaats & Onderhoud 3962

Een BMW die niet start en de bestuurder vraagt: “Please open and close the driver’s door”, video’s die je een realistische blik in de toekomst van de autonome auto gunnen, rekensommetjes aan de terugverdientijd van 3d-uitlijnapparatuur en de weg naar een gratis Snap-on zegelringtang? Je vindt het hier allemaal.

Raadselachtige storing in BMW: eerst deur open en dicht, dan pas starten…
Eerst deur open en dicht, dan pas starten? Wat is er aan de hand met deze BMW E90? Diagnosespecialist Bjorn Scholten zoekt het uit.

Het novembernummer van AMT telt 92 pagina’s. En nog past niet alles erin. Dus hielden we veel praktische info over. Denk aan extra foto’s en berekeningen. En dus vind je die hier. Tja, en video’s op papier, dat gaat nu eenmaal niet. Dus ook die zie je op www.amt.nl/11-2017.

Deze Snap-on tang voor jou transmissieverhaal, goede deal toch?

Scoor Snap-on gereedschap

Oh, en als je dan toch al die info checkt, op www.amt.nl/11-2017 vind je ook het formulier waarop je je ervaring met onderhoud en reparaties aan automatische transmissies met ons kunt delen. Dat kost je misschien 5 minuutjes en levert je zo’n praktische Snap-on zegelringtang op. Goede deal toch?

Reageer op dit artikel