nieuws

Van Abeelen Keuringen B.V. winnaar “Abu Dhabi actie” tijdens de Werkplaats Vakdagen

Werkplaats & Onderhoud 691

Van dinsdag 26 september tot en met donderdag 28 september vond de Autec-VLT Werkplaats Vakdagen plaats in Montfoort. Tijdens de driedaagse vakbeurs maakte veel bezoekers van de gelegenheid gebruik om de 20 verschillende soorten hefbruggen en apk apparatuur te testen en te vergelijken. De nieuwe serie ASLP3208 / 3608 wielvrije in- en opbouw schaarhefbruggen trok hierbij grote belangstelling. Op zich niet verwonderlijk want er was veel interesse voor duurzaamheid en werkplaats ergonomie.

Van Abeelen Keuringen B.V. winnaar “Abu Dhabi actie” tijdens de Werkplaats Vakdagen

Onder alle belangstellende bezoekers van de Werkplaats Vakdagen is één van de laatste arrangementen voor 2 personen naar de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi verloot en de winnaars zijn: Mark en Willem van Abeelen, Van Abeelen Keuringen,  Hilvarenbeek

Nog 1 week voor het laatste arrangement

Er is nog 1 laatste pole position beschikbaar om live aanwezig te zijn tijdens de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi. Alle kopers die uiterlijk vrijdag 6 oktober aanstaande een order plaatsen voor hefbruggen, remmentestbanken en/of emissie apparatuur maken nog automatisch kans op het winnen van het allerlaatste arrangement voor 2 personen naar de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi. Na het bezoek aan de Formule 1 Grand Prix zal er ook een werkbezoek plaats vinden aan de VLTest voertuigentestlocatie in Dubai, waar meerdere volledige geautomatiseerde VLTest keurstraten werkend te zien zijn. Dit is een exclusief kijkje in de keuken hoe middels een automatisch testlijn o.a. 20 voertuigen per uur gekeurd worden per straat.

Primeur

Met een gegalvaniseerd bodemframe, de nieuwste bedieningstechniek voor ongeëvenaard synchroon heffen en de hoogste hefhoogte momenteel verkrijgbaar in de markt, is de nieuwe serie ASLP3208 / 3608 wielvrije-in- en opbouw schaarhefbruggen een absolute primeur op het gebied van heffen. De vernieuwde constructie zorgt voor een zeer stabiele hefbrug. Vanwege de toename in lengte van personenwagens, beschikt de schaarhefbrug standaard over langere opnametafels. De schaarhefbrug is leverbaar in 3,2 – 3,6  en 4 ton en is voorzien van uitschuifstukken of flaps.

Showroom Montfoort

Ook na de vakbeurs is de 800 m2 nieuw ingerichte showroom met 20 verschillende hefoplossingen, remmentestbanken, apk keurstraat en de nieuwe generatie emissie meetapparatuur het ideale vertrekpunt om te vergelijken, testen en ervaren hoe in elke specifieke werkplaats situatie maximaal bespaart kan worden. De showroom is elke werkdag geopend van 09:00 – 17:00 uur of op afspraak.

Meer informatie over de actie is te vinden op autec-vlt.nl/formule1.

Reageer op dit artikel