nieuws

Update week 3 verkiezing ‘Auto- en Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst’

Werkplaats & Onderhoud 1683

De tijd vliegt en de derde week van de online kennistest voor de verkiezingen van ‘Autotechnicus’ en Bedrijfsautotechnicus zit er al weer op! Er wordt nog volop meegedaan aan de test. Je hebt nog tot vrijdag om een gooi te doen naar de top van de ranking.

Update week 3 verkiezing ‘Auto- en Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst’
Doe mee met de online kennistest, scoor aantrekkelijke weekprijzen en word Autotechnicus van de Toekomst!

Dat de online kennistest niet alleen populair is onder studenten, blijkt wel uit reacties die wij krijgen van docenten. Sommigen van hen wagen ook een poging om de test te maken.

Zo ook Rien Schoolderman, docent van het Aventus College. Hij stuurde ons een mail: “Ik heb meegedaan met test, omdat ik heel erg benieuwd was naar de vraagstelling.” Helaas tellen de scores van Rien niet mee in de einduitslag. “Haal mijn deelname er maar uit.” We konden het niet laten Rien even te vragen hoe hij de test heeft ervaren. “De vragen, maar ook de manier van vragen zijn perfect! Zelf word ik van zulke ‘challenges’ erg enthousiast. Geeft ook inzicht in het beeld van een student namelijk, dus ik laat veel klassen meedoen!” Kijk, daar zijn wij natuurlijk blij mee met zulke reacties!

Na de theorie volgt de praktijk. Net als vorig jaar zal de halve finale in de Examenwerkplaats van Innovam plaatsvinden.

Na de theorie volgt de praktijk. Net als vorig jaar zal de halve finale in de Examenwerkplaats van Innovam plaatsvinden.

Weekwinnaars

De derde week heeft natuurlijk weekwinnaars opgeleverd en zij mogen de mooie weekprijzen in ontvangst nemen. Edwin van Wee van ROC Aventus Automotive heeft de hoogste weekscore behaald bij ‘Autotechnicus van de Toekomst’. Zijn 875 punten levert hem de gereedschapsset van Kraft op!

Peter Bosman van het Horizon College heeft de titel ‘weekwinnaar’ onder de bedrijfsautotechneuten op zijn naam gezet. En dat levert hem mooi een RPT training naar keuze bij Innovam op!

Hebben de resultaten van beide heren invloed op de top vier in de ranking? Nee, dat niet. De top vier is ongewijzigd ten opzichte van vorige week en ziet er als volgt uit:

Bij ‘Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst’:

Naam Opleiding Aantal punten
Jari Bouleij Koning Willem I College 871
Tom Verdeuzeldonk Summa Automotive 848
Antwan van Veenendaal Koning Willem I College 830
Martijn Veen ROC van Amsterdam 815

 

En de tussenstand bij ‘Autotechnicus van de Toekomst’ is:

Naam Opleiding Aantal punten
Jim van de Eeden Summa Automotive 934
Giel van de Loo Summa Automotive 905
Daan Schurink ID College Gouda 894
Patrick Raemaekers Summa Automotive 885

 

Winnaar van de verkiezing van vorig jaar, Jesse Sassen, in opperste concentratie tijdens de halve finale van 2016. Wie weet volg jij hem op?

Winnaar van de verkiezing van vorig jaar, Jesse Sassen, in opperste concentratie tijdens de halve finale van 2016. Wie weet volg jij hem op?

‘Fast Forward Day’

Met nog een paar dagen te gaan voordat de kennistest aanstaande vrijdag sluit, komt de halve finale voor deze studenten wel heel dichtbij! De halve finale vindt plaats op zaterdag 28 oktober a.s. in de examen werkplaats van Innovam.

Heb je de halve finale niet gehaald? Dan is het nog steeds de moeite waard om die zaterdag naar Innovam te komen. De halve finale vindt namelijk plaats tijdens ‘Fast Forward Day’ bij Innovam, een dag vol gave automotive activiteiten voor leerlingen en medewerkers bij Innovam.

De kennistest nog niet gemaakt? Schrijf je dan nu nog in, blaas iedereen omver met jouw technische kennis en plaats je op de valreep nog voor de halve finale!

Reageer op dit artikel