nieuws

Record aantal deelnemers voor ‘Autotechnicus’ en ‘Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst ’!

Werkplaats & Onderhoud 970

De tweede week van de online kennistest van “Bedrijfsauto-’ en ‘Autotechnicus van de Toekomst’ zit er op. Nederland barst van het technisch talent. Maar liefst 778 studenten Bedrijfsauto- en Autotechniek hebben zich tot nu toe al gebogen over de test! Wie zijn de weekwinnaars en hebben we nieuwe koplopers in de overall ranking?

Record aantal deelnemers voor ‘Autotechnicus’ en ‘Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst ’!
Voor het eerst gaan we op zoek naar de ‘Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst’ en tot nu toe hebben al meer dan 170 bedrijfsautotechneuten in spé zich ingeschreven voor de online kennistest. Een prachtig resultaat!

Het totaal aantal deelnemers tot nu toe overstijgt dat van voorgaande jaren. De verkiezing leeft onder jonge techneuten en daar zijn we blij mee! Van de 778 studenten die tot nu toe hebben meegedaan, zijn er ruim 170 die zich hebben opgegeven voor de verkiezing van ‘Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst ’ die we dit jaar voor het eerst organiseren. Een prachtig resultaat!

Weekwinnaars

Wij feliciteren Jari Bouleij van het Koning Willem 1 College met de weekoverwinning van ’Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst ’. Hij heeft een prachtige score van 871 punten behaald en daarmee een mooie Innovam RPT Training naar keuze gewonnen.

Jim van Eeden van het Summa College uit Helmond heeft een mooie Kraftwerk Gereedschapsset gewonnen. Hij heeft afgelopen week de meeste punten gescoord onder de deelnemers van ‘Autotechnicus van de Toekomst’. Goed gedaan, heren!

Tussenstand

Hebben de nieuwe weekwinnaars de tussenstand beïnvloed? Jazeker, zowel Jari als Jim voeren nu de lijsten aan. De top vier bij beide verkiezingen zien er als volgt uit:

Bij ‘Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst ’:

Naam Opleiding Aantal punten
Jari Bouleij Koning Willem I College 871
Tom Verdeuzeldonk Summa Automotive 848
Antwan van Veenendaal Koning Willem I College 830
Martijn Veen ROC van Amsterdam 815

De tussenstand bij ‘Autotechnicus van de Toekomst’ ziet er als volgt uit:

Naam Opleiding Aantal punten
Jim van de Eeden Summa Automotive 934
Giel van de Loo Summa Automotive 905
Daan Schurink ID College Gouda 894
Patrick Raemaekers Summa Automotive 885

Op de websites van de verkiezingen vind je de high scores terug.

Nog niet meegedaan? Je hebt nog twee weken de tijd (tot 13 oktober) om de online kennistest te maken. Lukt het je om bij de eerste vier te komen in de overall scores? Dan wacht je de halve finale op 28 oktober in de examenwerkplaats bij Innovam, de tweede stap richting de titel, een Sonos 1 speaker of zelfs een jaarcontract bij Volvo Trucks!

Reageer op dit artikel