nieuws

Autec-VLT viert dertig jarig bestaan met feestje voor klanten

Werkplaats & Onderhoud 670

Autec-VLT viert dertig jarig bestaan met feestje voor klanten
De winnaars van de F1 Grand Prix van Abu Dhabi-actie ter gelegenheid van dertig jaar Autec-VLT.

Geen uitgebreid feest, maar de klanten centraal. Dat was het plan van het vandaag dertig jaar jonge Autec-VLT. Tot en met 6 oktober maakten de kopers van hefbruggen, remmentestbanken en/of emissiemeetapparatuur kans op het winnen van een arrangement naar de Formule 1 van Abu Dhabi. Inmiddels zijn alle winnaars bekend en hebben alle winnaars de prijs in ontvangst genomen.

“We bestaan dertig jaar en sinds de oprichting staan duurzaamheid, innovatie en passie voor automotive centraal om de klanten optimaal te bedienen. Het jubileum jaar van Autec-VLT staat dan ook vooral in teken van de klanten. Geen groot feestje dus ter ere van dertig jaar Autec-VLT, maar een wedstrijd voor klanten. Eerder werden al diverse winnaars bekend van de kaarten voor het F1-arrangement in Abu Dhabi, en afgelopen vrijdag namen alle prijswinnaars hun prijs in Montfoort in ontvangst.

Winnaars samen naar laatste F1-race van het seizoen

De winnaars zijn;

– André Hobo, DGA van APK en Autoservice Hobo, (Den Bosch)
– Bob Burks, operationeel manager en Willem Thijssen, vestigingsmanager van Nooteboom Trailer Service te Zwijndrecht,
– Mark en Willem van Abeelen, DGA’s van Van Abeelen Keuringen B.V, (Hilvarenbeek e.o.)
– Eddy de Jong (DGA) en Jesse de Jong, van Autobedrijf de Jong, (Ruinen)
– Edwin Meijers, Aftersales manager van Smeets Autogroep, (Limburg)
– Raymond Schuchmann, DGA van Autobedrijf Curvers (Den Haag).

Bezoek innovatieve VLTest voertuigentestlocatie Dubai

In het weekend van 25-26 november bezoeken de winnaars de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi. Na het bezoek aan de Formule 1 Grand Prix zal er ook een werkbezoek plaatsvinden aan de VLTest voertuigentestlocatie in Dubai, waar meerdere volledige geautomatiseerde VLTest keurstraten te zien zijn. Dit is een exclusief kijkje in de keuken hoe middels een automatisch testlijn o.a. 20 voertuigen per uur gekeurd worden per straat.

Reageer op dit artikel