nieuws

AMT Live: Hoe werk je veilig en volgens de richtlijnen met gevaarlijke stoffen

Werkplaats & Onderhoud 918

AMT Live: Hoe werk je veilig en volgens de richtlijnen met gevaarlijke stoffen

Dagelijks kom je als autotechnicus in aanraking met chemische stoffen zoals remmenreiniger of roestoplosser. Bij ondeskundig gebruik kunnen deze stoffen gevaar opleveren voor de gezondheid. Niet voor niets dat wetgevingen als REACH en ARBO verplichtingen opleggen aan zowel werkgever als werknemer. Wat wordt van jou verwacht?

Bianca Cruts, Chemical Safety & Service Manager bij Berner geeft tijdens deze kennissessie heldere uitleg over de regels en wetten en zij vertelt hoe Berner je kan ontzorgen. Van training op de werkvloer tot veiligheidsinformatiebladen en het regelen van veilige opslag van uw chemieproducten. Kortom: alles om altijd zorgeloos klaar te zijn voor een externe audit!

Deze kennissessie van Berner vindt plaats in een van de AMT Live partner-theaters. Het exacte tijdstip en de andere kennissessies staan vermeld op www.amtlive.nl

Schrijf je vandaag nog gratis in via de inschrijfmodule

Reageer op dit artikel