nieuws

AMT Live: De toekomstige technicus volgens Volvo

Werkplaats & Onderhoud 1069

De truckbranche staat niet echt bekend als ‘voorloper’. Maar wist je dat innovaties als connectiviteit, het op afstand uitlezen van voertuigen en verschillende veiligheidssystemen juist hun oorsprong vonden in die transportwereld?

AMT Live: De toekomstige technicus volgens Volvo
In Volvo’s truckfabrieken zie je hem al, de VR-bril. Straks ook in de truckwerkplaats?

De Volvo Group is één van ’s werelds leidende fabrikanten van trucks, bussen, bouwmachines en industriële en scheepsmotoren. Om te garanderen dat voertuigen op de weg blijven en veilig blijven werken, biedt Volvo Group snelle diensten en technische oplossingen van topklasse.  Maak kennis met de branche en de ‘smart phones op wielen’ tijdens deze kennissessie en ontdek wat Volvo Groups visie is op de technicus van de toekomst.

De kennissessie van Volvo vindt plaats in het AMT-theater. Het exacte tijdstip wordt eind oktober bekend via www.amtlive.nl.

Reageer op dit artikel