nieuws

Turbo’s Hoet lanceert TurboPartner 2.0 formule

Werkplaats & Onderhoud 1088

Turbo’s Hoet lanceert TurboPartner 2.0 formule
Turbovervanging met minimaal risico en maximale zekerheid

Met de lancering van TurboPartner 2.0 breidt Turbo’s Hoet zijn bekende, sterke garageformule TurboPartner verder uit. TurboPartner 2.0 biedt de garagist, naast de bestaande GeenGezeurGarantie en de persoonlijke ondersteuning, nu ook een vergoeding van het arbeidsloon en volledige toegang tot de turbo-kennisbank van Turbo’s Hoet. TurboPartner 2.0 biedt de garagist zo minimale risico’s en maximale zekerheid bij de montage van een turbo.

Met TurboPartner 2.0 dekt Turbo’s Hoet voor aangesloten garagisten het financiële risico op turbovervanging af via de nieuwe TurboInsurance. Mocht het monteren van een vervangingsturbo onverhoopt leiden tot turboschade, dan vergoedt de TurboInsurance van Turbo’s Hoet automatisch het arbeidsloon van de TurboPartner.

Gecombineerd met de reeds bekende twaalf maanden GeenGezeurGarantie – waarbij Turbo’s Hoet gratis een vervangende turbo levert, ongeacht de schadeoorzaak – en de bestaande 24 maanden garantie op turbo’s weten TurboPartners zich absoluut verzekerd van minimale risico’s en maximale zekerheid bij turbovervanging.

Persoonlijke ondersteuning & uitgebreide turbo-kennisbank

Eveneens nieuw in de TurboPartner 2.0-formule is de turbo-kennisbank waar aangesloten TurboPartners voortaan op terug kunnen vallen. Via deze kennisbank, die als app wordt aangeboden maar ook online te raadplegen is, stelt Turbo’s Hoet al zijn kennis op het gebied van turbovervanging en -montage online beschikbaar. Garagisten kunnen de turbo-kennisbank raadplegen voor maximale zekerheid bij het monteren van een vervangingsturbo.

Bovendien blijft de persoonlijke ondersteuning van Turbo’s Hoet onderdeel van TurboPartner 2.0. Tijdens de montage van de turbo neemt de expert van Turbo’s Hoet telefonisch contact op met de monteur en bespreekt met hem alle artikelnummer-specifieke aandachtspunten. Een optimale montage van de turbo is op deze manier gegarandeerd.

Upgraden naar TurboPartner 2.0

De nieuwe Turbopartner 2.0-formule is toegankelijk voor alle garagisten en wordt aangeboden via de lokale grossier. De ruim 1.800 bestaande TurboPartners kunnen zich via een training bij hun grossier automatisch ‘upgraden’ naar TurboPartner 2.0. Nieuwe garagisten die toe willen treden tot het TurboPartner 2.0-netwerk, kunnen voor meer informatie en een opleiding tot TurboPartner 2.0 contact opnemen met hun grossiers of rechtstreeks met Turbo’s Hoet.

Over Turbo’s Hoet

Met vijf vestigingen is Turbo’s Hoet (onderdeel van Turbo’s Hoet Groep) actief in Frankrijk, België, Nederland, Bulgarije en Roemenië. Turbo’s Hoet is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe én gereviseerde turbo’s en is officieel distributeur van de wereldwijd bekende turbofabrikanten Garrett, BorgWarner, Holset, Mitsubishi en IHI. Naast turboladers voor personenauto’s levert Turbo’s Hoet ook turbo’s voor de landbouwsector, bouwsector, industrie, maritieme sector en transportsector.

Reageer op dit artikel