nieuws

De verkiezing ‘Autotechnicus van de Toekomst’ officieel van start!

Werkplaats & Onderhoud 920

Mbo-studenten autotechniek opgelet: vanaf vandaag gaan de verkiezingen van ‘Autotechnicus en bedrijfsautotechnicus van de Toekomst’ echt beginnen! De online kennistest, de eerste stap naar de titels “Bedrijfsauto- en Autotechnicus van de toekomst 2017’ is vanmorgen live gegaan.

De verkiezing ‘Autotechnicus van de Toekomst’ officieel van start!

Zit je te popelen om je technische kennis te laten zien? Schrijf je in op www.autotechnicusvandetoekomst.nl óf, als je bedrijfswagentechneut in spé bent, op www.bedrijfsautotechnicusvandetoekomst.nl! Leef je uit op vragen over bijvoorbeeld de functie van motorsensoren, veiligheidssystemen en sensorsignalen.

autotechnicus van de toekomstDe verkiezingsstrijd kan je niet alleen de titel en eeuwige roem opleveren, maar ook mooie prijzen als gereedschapssets, een Sonos 1 speaker, technische trainingen of zelfs een jaarcontract bij Volvo Trucks!

Wie weet ben jij wel de 1e weekwinnaar, maak je kans op een mooie prijs én lonkt de halve finale. Volgende week dinsdag maken we in de AMT nieuwsbrief en op Instagram de eerste weekwinnaars bekend.

Niets missen over de verkiezing? Via AMT.nl, Facebook en Instagram houden we je van alles op de hoogte!

Reageer op dit artikel