nieuws

Standox Roadshow op bezoek bij 5 schadeherstellers

Werkplaats & Onderhoud 1082

Standox Roadshow op bezoek bij 5 schadeherstellers

Standox organiseert een Roadshow, waarbij van 18 tot 22 september 5 schadeherstelbedrijven worden bezocht. De producent van autolakken geeft er productdemonstraties. De nadruk zal liggen op het zoekproces naar de juiste kleur bij schadeherstel.

De Standox Roadshow bezoekt verschillende locaties in het land. Harms Autoschades in Hoogezand (18/9), AAS Autoschade Hartgerink in Hengevelde (19/9), AAS Autoschade Hogenboom in Roelofarendsveen (20/9), Ruud van Boxtel Autoschade in Schijndel (21/9) en Auto Comfort in Zwijndrecht (22/9) zijn gastheer.

Standox helpt zoeken naar de juiste kleur

“De nadruk zal tijdens de Roadshow liggen op het proces naar de perfecte kleur”, zegt salesmanager Willem Hartsuiker. “We laten alle producten en diensten die wij en onze non-paint-leveranciers aanbieden, zien. Met die producten en diensten kunnen schadeherstelbedrijven uitstekende lakreparaties realiseren. Ook helpt het ze om hun bedrijven nog efficiënter te maken.”

Standox heeft een uitgebreid assortiment instrumenten om kleuren te bepalen. Nieuw is de Genius iQ en de web-based kleurbeheersoftware Standowin iQ. Die bevat een uitgebreide database met up-to-date kleurformules. Het kan worden gebruikt op pc’s, tablets en smartphones.

. Meer informatie over de Standox Roadshow is verkrijgbaar op de Facebook-pagina van het merk.

Reageer op dit artikel