nieuws

VWE koppelt SilverDAT schadecalculatie aan CED

Werkplaats & Onderhoud 748

VWE koppelt SilverDAT schadecalculatie aan CED

Het schadecalculatiesysteem van VWE is nu gekoppeld aan CED, waardoor de calculaties direct in het systeem van de expertise-organisatie worden geladen. SilverDAT calculate kent drie nieuwe functies: het automatisch versturen van een calculatie naar CED, het mailen van een calculatie naar derden en een uniform calculatiesjabloon.

Door SilverDAT te koppelen aan CED en door de nieuwe functies wordt het verwerken van schadecalculaties sneller en efficiënter, zegt VWE.

Rob den Ouden, Manager CED Mobility: “Onze experts merken dat een steeds groter deel van de schadecalculaties met SilverDAT calculate wordt gemaakt. Deze gedetailleerde calculaties moesten echter handmatig worden overgenomen in onze administratie. Door de geautomatiseerde koppeling maken we het werk voor onze experts makkelijker en daarmee de afhandeling efficiënter.”

Uniform sjabloon voor calculatie in SilverDAT

Jasper Verweij, directeur DAT Nederland: “Het maken van een schadecalculatie is een schakel binnen een keten van activiteiten. Het geautomatiseerd in laten lezen van zo’n schadecalculatie in het systeem van CED zorgt voor een efficiëntere keten. Naast de koppeling hebben we ook, in samenwerking met diverse expertise-organisaties, een nieuw calculatiesjabloon gerealiseerd. Met dit uniforme sjabloon kunnen de normcalculaties eenduidig worden afgehandeld.”

Reageer op dit artikel