nieuws

Bosch truckonderdelen leverbaar via Intertruck

Werkplaats & Onderhoud 565

Bosch truckonderdelen leverbaar via Intertruck

Truckonderdelen van Bosch zijn nu ook leverbaar via Intertruck. Intertruck Group en Robert Bosch Nederland zijn daartoe een samenwerking aangegaan. In de zogeheten One-Stop-Shop van Intertruck zijn meer dan 39.000 truckonderdelen direct uit voorraad leverbaar. In totaal biedt Intertruck meer dan 300.000 vervangingsonderdelen.

Bosch ontbrak tot nu toe nog in het merkenportfolio van Intertruck. Dat levert sinds 1963 truckonderdelen van diverse merken voor trucks, trailers, bussen en bestelauto’s.

“De samenwerking met Intertruck Group is een volgende stap in onze strategie om Bosch ook in de truckbusiness steviger neer te zetten. Truckonderdelen zijn daarbij onze focus. Intertruck Group is een betrouwbare distributiepartner met een jarenlange kennis en zeer brede dekking in de markt”,  zegt Olivier Lannoy, Country Sales Manager Bosch Benelux.

 

Reageer op dit artikel