nieuws

Welke diagnosetools gebruik je? Deel je ervaring en scoor Snap-on back probes!

Werkplaats & Onderhoud 5998

Welke diagnosetools gebruik je? Deel je ervaring en scoor Snap-on back probes!
De Snap-on Modis Edge helpt de autotechnicus. Het is een scanner, scope en multimeter in één.

Of je nou het service-interval reset, de remmen moet terugstellen, een diagnose wil stellen of een systeem wil inleren, een diagnose-apparaat is onmisbaar. Er zijn vele tools verkrijgbaar. Kies je voor een universeel apparaat met een brede dekking, of voor een merkspecifiek systeem met veel diepgang? En maak je gebruik van extra functies zoals Pass-Thru of een ingebouwde scope? Deel je ervaringen met AMT en scoor een set van drie Snap-on back probes.

Elke maand testen we in de AMT-rubriek Unboxing een diagnose-apparaat. De ene tester heeft meer mogelijkheden dan de andere. Sommige tools richten zich uitsluitend op bepaalde merken of systemen. Het gebruik van meerdere diagnosetesters is daardoor vaak onvermijdelijk.
Voor een goede diagnose is alleen het uitlezen van foutcodes niet voldoende. Scopes en Pass Thru-interfaces zien we daarom in steeds meer autobedrijven. Sommige diagnosetesters hebben een scope of Pass Thru-functie zelfs geïntegreerd. AMT is benieuwd naar jouw ervaring met diagnose-apparatuur.

Snap-on back probes

Wat moet je doen? Beantwoord onderstaande vragen via onderstaand formulier. De dertig meest waardevolle inzendingen belonen we met een set van drie Snap-on back probes t.w.v. € 24,- die je bij je volgende diagnose kunt gebruiken. De meetpennen steek je achter in de stekker en vervolgens sluit je de krokodillenklem aan op de pennen.

De vragen


Reageer op dit artikel