nieuws

Tweede certificering Focwa standaard voor Autoschade Theo Lauwers

Werkplaats & Onderhoud 608

Tweede certificering Focwa standaard voor Autoschade Theo Lauwers

Autoschade Theo Lauwers in Bladel certificeerde zich als eerste schadehersteller voor een tweede keer met de Focwa Standaard. Het bedrijf kreeg voor de tweede maal op rij van een onafhankelijke certificerende instelling groen licht voor het behalen van de Focwa Standaard.

Gerda Lauwers, mede-eigenaar van Autoschade Theo Lauwers, nam op 4 mei het certificaat in ontvangst. Volgens Gerda is het behalen van dit keurmerk een bewijs van ‘veiligheid door vakmanschap’: “Voor de tweede keer op rij hebben we groen licht gekregen van een onafhankelijke certificerende instelling voor het behalen van de Focwa Standaard. En ook dit keer zijn we met vlag en wimpel geslaagd. Ik ben vooral trots op het team waarmee we dit hebben gerealiseerd!”

Voorloper in de schadeherstelbranche

Focwa-directeur Femke Teeling feliciteert Gerda en haar hele team met de voortrekkersrol die ze spelen voor de gehele schadebranche: “Met het hele bestuur zijn we bijzonder verheugd om te zien dat Autoschade Theo Lauwers niet voor de eerste, maar al voor de tweede keer de noodzakelijke stappen heeft gezet bij de borging van kwaliteit en veiligheid in de schadesector.  Dit bedrijf is een echte voorloper in de schadebranche.””

Focwa Standaard

Op 1 mei kende Focwa 605 gecertificeerde leden. “Met het behalen van de Focwa Standaard zetten schadeherstellers een noodzakelijke stap naar de borging van kwaliteit en veiligheid in onze sector. Ze bewijzen dat ze met hun bedrijf beschikken over de nodige kennis en kunde om de auto van nu en die van de toekomst de herstellen. Consumenten die hun voertuig bij een gecertificeerd Focwa-lid laten herstellen zijn gegarandeerd van ‘veiligheid door vakmanschap’”, aldus de federatie van schadeherstellers.

Reageer op dit artikel