nieuws

RoadMatic-schokdempers voor prijsbewuste consument

Werkplaats & Onderhoud 557

RoadMatic-schokdempers voor prijsbewuste consument
RoadMatic-schokdempers zijn een voordeliger alternatief voor oudere auto's.

Tenneco breidt haar schokdemperassortiment uit met de RoadMatic-schokdempers. De nieuwe lijn is geschikt voor voertuigen van 12 jaar en ouder. Hoewel de schokdempers 25 % goedkoper zijn, voldoen ze aan alle Monroe-specificaties.

Op Automechanika presenteerde Tenneco de premium OESpectrum-schokdempers. Nu voegt het bedrijf een budgetlijn aan het productportfolio toe. De nieuwe RoadMatic-schokdempers maken het ‘Good, Better, Best’-portfolio compleet. Ze vormen een aanvulling op de  Monroe Original (Better) en Monroe OESpectrum (Best).

12 jaar en ouder

Met de RoadMatic-schokdempers biedt Tenneco een voordeliger alternatief voor auto’s van 12 jaar en ouder. Tenneco geeft, net als op de Monroe Original, twee jaar garantie op de dempers. De roestbestendigheid is 80% in vergelijking met de Original-dempers.

Het assortiment bestaat momenteel uit 42 onderdeelnummers, die sinds vorige week in TecDoc staan. Het aantal groeit de komende maanden naar 139 nummers. Enkele toepassingsvoorbeelden zijn: Renault Clio (2000), Toyota Yaris (1999), Fiat Punto (1999) en Ford Focus (1998).

 

Reageer op dit artikel