nieuws

Euromaster werkt met Delphi diagnoseapparatuur

Werkplaats & Onderhoud 1009

Euromaster werkt met Delphi diagnoseapparatuur

Euromaster Nederland heeft gekozen voor de diagnose- en testapparatuur van Delphi. Euromaster heeft in Nederland 95 eigen vestigingen en 9 franchisevestigingen; inmiddels zijn alle eigen vestigingen door Brezan Automaterialen voorzien van Delphi DS150E-apparatuur. Met Delphi is een software-licentie van 5 jaar afgesloten. 


Na een intensieve en uitgebreide testperiode bleken de apparaten van Delphi het best te passen bij de Euromaster-organisatie.

Gebruiksvriendelijkheid doorslaggevend voor Euromaster

Richard van Walstijn, Accountmanager Product & Service Solutions Delphi van Brezan: “Euromaster heeft het test- en selectietraject grondig aangepakt. We zijn er dan ook extra trots op dat onze diagnoseapparatuur als beste werd getest. Iedereen bij Euromaster moet met de diagnoseapparatuur moet kunnen werken. De gebruiksvriendelijke bediening was één van de doorslaggevende punten”.

De Delphi-apparatuur wordt inmiddels ingezet bij al het voertuigonderhoud op de Euromaster-vestigingen.

Reageer op dit artikel