nieuws

Wynn’s komt met nieuwe fles voor additieven

Werkplaats & Onderhoud 492

Wynn’s komt met nieuwe verpakkingen voor zijn additieven. Belangrijkste wijzigingen: er zijn nu twee verschillende halsdiameters voor benzine en diesel, de nieuwe fles is geschikt voor alle vulkanalen zonder dop en een trechter gebruiken hoeft niet meer.

Wynn’s komt met nieuwe fles voor additieven

De nieuwe fles is, zo zegt Wynn’s, gemakkelijk te gebruiken en  volledig compatibel  met alle brandstoftanks zonder dop, ook de brandstoftanks met de diepliggende veiligheidskleppen.

De nieuwe fles, en de andere verpakkingen in het Wynn’s assortiment, beschikken voortaan over een nieuw en modern etiketdesign. De professionele producten en de Premium producten zijn voortaan voorzien van een stijlvol, metallic etiket.

De flessenhals is voorzien van een nieuwe schroefdraad, die voorkomt dat de flessenhals blijft haken in de vulopening. Dit voorkomt knoeien. Een trechter gebruiken hoeft dus niet meer. Vergissen kan ook niet meer, dankzij de verschillende halsdiameters voor benzine en diesel (breed voor diesel, smal voor benzine).

Reageer op dit artikel