nieuws

Diesel Technic vernieuwt Partner Portal

Werkplaats & Onderhoud 377

Diesel Technic vernieuwt Partner Portal

Diesel Technic heeft zijn Partner Portal vernieuwd. Op het inkoopplatform voor bedrijfswagenonderdelen kunnen meer dan 36.000 producten 24 uur per dag besteld worden.

Diesel Technic heeft als aanbieder van bedrijfswagenonderdelen zijn online inkoopplatform voor de meer dan 36.000 producten van de merken DT Spare Parts en Siegel Automotive doorontwikkeld. “Het resultaat is een 24/7 beschikbare totaaloplossing voor het zoeken, identificeren en inkopen van onderdelen”, zegt Diesel Technic.

Montagehandleidingen voor inbouwen van onderdelen

Verkooppartners kunnen hun bestellingen nu 24 uur per dag doorgeven en zelf beheren. Ingelogde werkplaatsklanten kunnen met de onderdelenzoeker hun productaanvraag samenstellen en Diesel Technic biedt vervolgens een overzicht van de verkooppartners in de buurt. Voor het inbouwen van onderdelen biedt het Partner Portal gratis montagehandleidingen met nuttige tips en tricks.

Het op basis van feedback van klanten doorontwikkelde Partner Portal kan op diverse apparaten worden gebruikt. Afbeeldingen passen zich automatisch aan, zodat het portal een overzichtelijke weergave en gemakkelijke bediening biedt; ook op apparaten met een touchscreen. “Verkopers in de buitendienst kunnen dus ter plekke bij hun klanten bestellingen opnemen”, zegt Diesel Technic.

Reageer op dit artikel