nieuws

Cabinekantelcilinder vervangen met DT Spare Parts

Werkplaats & Onderhoud 634

Cabinekantelcilinder vervangen met DT Spare Parts

Bedrijfswagentechnici van DT Spare Parts laten in een video zien hoe je een cabinekantelcilinder en cabinekantelpomp bij een vrachtwagen vervangt. De zogenoemde ‘Parts Specialists’ leggen in de video het vervangen van de beide componenten uit, vanaf het losdraaien van de eerste bout tot aan de werkingstest.

Ze werken stap voor stap en laten zien waar de werkplaats op moet letten. De kijker leert, aan de hand van voorbeelden, welk probleem de oorzaak kan zijn van melkachtige hydrauliekolie en welke druk er in het systeem aanwezig is (bekijk de video onderaan dit artikel).

DT Spare Parts komt met meer video’s met nieuwe aandachtspunten. Suggesties, ideeën en feedback over de bestaande en/of nieuwe onderwerpen kunnen worden ingediend via parts-specialists@dieseltechnic.com en op Facebook. Gebruikers kunnen ook eigen video’s opsturen of delen.

Deze video is een aanvulling op de meertalige, met afbeeldingen geïllustreerde, montagehandleidingen die het merk DT Spare Parts al biedt. Deze zijn via de productzoekfunctie op www.dt-spareparts.com te downloaden. Het aanbod ondersteunt opgeleide monteurs met name bij de inbouw van veiligheidsgerelateerde en complexe producten en draagt bij aan het voorkomen van montagefouten, zegt DT Spare Parts.

Reageer op dit artikel