nieuws

Bardahl introduceert nieuwe 0W20 en 0W30

Werkplaats & Onderhoud 784

Bardahl introduceert nieuwe 0W20 en 0W30
De XTC FST6 0W30 C2 Syntronic is geschikt voor de Euro 6 TDCI Duratorq-motoren van Ford.

Bardahl breidt het assortiment motorolie uit met twee een nieuwe motoroliën: een 0W30 C2 voor Ford-motoren en een 0W20 voor hybride auto’s.

Bardahl XTC 0W20 Syntronic is een 100% synthetische motorolie die gebruik maakt van hoogwaardige basisoliën en eersteklas additieven. Mede hierdoor wordt de hoogst mogelijke brandstofbesparing behaald. Dankzij de lage viscositeit en uitzonderlijke dunvloeibaarheid verlaagt deze olie de slijtage aanzienlijk en draagt zij bij tot maximale brandstofbesparing en lagere CO2-uitstoot. Een geoptimaliseerd pakket aan olietoevoegingen vermindert roet en afzettingen en houdt de motor schoon. Bardahl XTC 0W20 Syntronic is specifiek ontworpen om te voldoen aan de zeer hoge vereisen voor hybride-auto’s als die van onder andere Honda, Toyota en Mitsubishi.

Olie voor Duratorq

Bardahl XTC FST6 0W30 C2 Syntronic is eveneens een vol synthetische motorolie en is vereist voor de EURO 6 TDCI Duratorq-motoren in de nieuwste Ford-modellen (vanaf 2014) met uitlaatgasnabehandeling en turbo. Deze motorolie is geschikt voor het gebruik van biobrandstoffen. Daarnaast biedt de hightech VI-verbeteraar hoge stabiliteit bij lange olieverversingsintervallen en zorgt voor uitstekende eigenschappen en compatibiliteit met elastomeren tegen kettingslijtage.

Deze Bardahl motoroliën zijn per direct leverbaar van 1 liter tot 210 liter.

Reageer op dit artikel