nieuws

AMT Diagnose Boot Camp 2017: Schrijf je in met vroegboekkorting!

Werkplaats & Onderhoud 3518

AMT Diagnose Boot Camp 2017: Schrijf je in met vroegboekkorting!
Het winnende team van AMT Diagnose Boot Camp 2016. Ben jij er dit jaar bij om de winst te pakken?

De uitdagingen in de werkplaatspraktijk kunnen best groot zijn zo nu en dan. Als autotechnicus of diagnosetechnicus kom je in aanraking met diverse complexe systemen. Gelukkig wijzen uitgelezen storingscodes je vaak wel de weg, maar dat zegt zeker niet alles. Hoe ga je dan verder met diagnosestellen? En is dat de beste manier?

Wat weet jij van netwerkopbouw? Hoe ga je een roetfilterstoring te lijf? En wat betekent dit scope-beeld? Het waren enkele onderwerpen van het succesvolle AMT Diagnose Boot Camp 2016. Over ruim 3,5 maand is het alweer tijd voor de vijfde editie van dit succesvolle evenement. En ook dit jaar vernieuwen we met een nieuwe locatie, gewijzigd programma en luxere slaaplocatie. Lees maar mee.

Wat is AMT Diagnose Boot Camp?

AMT Diagnose Boot Camp is een relatief klein evenement met maximaal 96 deelnemers. Het draait deze dagen om het nog beter leren stellen van de juiste diagnose en kennis op doen van nieuwe technieken. In een kleine groep (maximaal acht personen) ga je sparren over storingsdiagnoses, scopebeelden en apparatuur. Dat doe je in praktische workshops met trainingsborden of aan uiteenlopende auto’s. Maar ook een stukje theorie ontbreekt natuurlijk niet.

Dit jaar vindt AMT Diagnose Boot Camp plaats op 23 en 24 juni, dat is op vrijdag en zaterdag. Twee volle dagen met vele workshops van partners en onafhankelijke trainers. Uiteraard volledig verzorgd met eten, drinken en slaapgelegenheid.

Inspirerende omgeving bij Automotive Campus

AMT Diagnose Boot Camp begon in 2012 op een kampeerboerderij in Lievelde, de achterhoek. Het was meteen al een groot succes. In de jaren die volgenden deden we nogmaals Lievelde aan waarna we editie drie en vier hielden bij The Autosport Company in Waalwijk. Gezien we bij AMT van vernieuwen houden is voor de vijfde editie opnieuw een inspirerende nieuwe locatie gevonden, en wel in het hart van nieuwe autotechnische ontwikkelingen door vele internationale bedrijven. We zijn te gast bij Automotive Campus te Helmond.

 

Hier hebben we de beschikking over vele praktische ruimten waaronder de werkplaats en theorielokalen van Summa College en opleider Innovam. Reken dus ook dit jaar weer op vele praktische workshops van uiteenlopende onderwerpen.

Slaaplocatie AMT Diagnose Boot CampOok nieuw is de slaaplocatie. Vorig jaar bevonden we ons in een oud klooster, dit jaar heb je het als deelnemer luxer voor elkaar. We verblijven namelijk in het heus hotel, het Golden Tulip West-Ende hotel. Goede nachtrust is tenslotte best prettig bij twee zeer intensieve dagen van leren, kennis op doen en mede-collega’s ontmoeten.

De partners en workshops

Op dit moment sleutelen we nog hard aan het programma. Zo is morgen een deel van het team op de Automotive Campus om de diverse workshops verder voor te bereiden en in te delen. Ook zijn al de nodige partners aangehaakt die tijdens Boot Camp hun beste trainers sturen om diverse leerzame workshops te verzorgen. Tot nu zijn de partners: AA-Equipment, ACtronics, GMTO en Sergoyne Di@gnostics. En natuurlijk is kennispartner ALautodiagnose weer van de partij.
De komende tijd voegen zich daar nog meer partners bij zodat we ook dit jaar weer een mix hebben van partners en onafhankelijke trainers. Een recept wat vorig jaar bijzonder goed gewaardeerd werd.

De eerste onderwerpen van de workshops maken we eind maart bekend.

Bespaar tot 100,- met vroekboekkorting

Deelname aan AMT Diagnose Boot Camp kost € 550,- (excl. BTW). Alles is in begrepen gedurende de dagen. Eten, drinken, overnachting en vervoer tussen Automotive Campus en het hotel. Schrijf je nog vóór 1 april in, en je krijgt € 100,- vroegboekkorting. Hierna geldt het normale tarief.

Proef de sfeer

Meer weten over het Boot Camp? Op onze Facebook-pagina staan foto’s van vorig jaar. Bekijk hieronder de videoterugblik op het best beoordeelde AMT Diagnose Boot Camp, die van 2016.

Reageer op dit artikel