nieuws

Kroon-Oil biedt adapteradvies voor PowerFlush

Werkplaats & Onderhoud 1127

Kroon-Oil biedt adapteradvies voor PowerFlush
Eind vorig jaar introduceerde de smeermiddelenproducent al de PowerFlush TPE. Een doorontwikkeling op het PowerFlush-automaatspoelconcept. De namen van de adapters in het advies bevatten daarom de codes van zowel de eerste generatie PowerFlush als de nieuwe TPE codes.

De online productadviesdatabase van Kroon-Oil B.V. is uitgebreid met een adapteradvies voor de PowerFlush-behandeling. Deze tool maakt één oogopslag duidelijk welke adapter gebruikt moet worden voor de te behandelen automatische transmissie.

De uitbreiding in het productadvies maakt werken met PowerFlush voor zowel de grossier als de garagist aanzienlijk eenvoudiger, aldus Kroon-Oil. Alle beschikbare PowerFlush-adapters voor een bepaalde automatische transmissie zijn in het overzicht te vinden. Op dit moment is er een dekking van 75%. De komende tijd wordt de database aangevuld met nieuwe beschikbare informatie.

Eind vorig jaar introduceerde de smeermiddelenproducent al de PowerFlush TPE, een doorontwikkeling op het PowerFlush-automaatspoelconcept. De namen van de adapters in het advies bevatten daarom de codes van zowel de eerste generatie PowerFlush als de nieuwe TPE-codes. Voor technici die werken met het PowerFlush-apparaat zijn deze codes erg herkenbaar, zegt Kroon-Oil.

Reageer op dit artikel