nieuws

Win de 2017 Liqui Moly-kalender!

Werkplaats & Onderhoud 3974

Win de 2017 Liqui Moly-kalender!
Zo te zien is werken bij Liqui Moly echt een feestje.

Een kalender moet keurig alle datums van een jaar vermelden. Gelukkig bieden sommige kalenders net iets meer. Neem het 2017 exemplaar van Liqui Moly. Daarop zie je 14 Liqui Moly-‘stagiaires’ in actie. AMT mag tien van die kalenders-met-net-dat-beetje-meer weggeven. Wat moet je doen om er een te bemachtigen?

Soms kunnen stagiaires een bedrijf een flinke oppepper geven. Liqui Moly kan daarvan meepraten. Zes dagen lang kregen de fabrieken in Ulm en Saarlouis ondersteuning van 14 stagiaires. Ze toonden slechts beperkte interesse in oliën en additieven. En de verplichte veiligheidsbrillen, handschoenen, veiligheidsschoenen en gehoorbescherming droegen ze niet. Eigenlijk droegen ze sowieso heel weinig.

Warmte op de werkvloer

Deze foto was over. Dus begint de 2017 kalender al in december 2016. stage

Deze foto was over. Dus begint de 2017 kalender al in december 2016.

Toch beschouwt Liqui Moly hun werk als geslaagd. Zo geslaagd zelfs dat ze er een fotograaf bijhaalden. Die legde de stage-activiteiten vast. En nu staan die plaatjes op een kalender. AMT mag er tien weggeven. Dus: wil je in groot formaat zien hoe de Liqui Moly-stagiaires voor warmte op de werkvloer zorgden? Beantwoord dan de volgende vraag:


Reageer op dit artikel