nieuws

Variabele compressie (en meer) in beeld

Werkplaats & Onderhoud 2344

Variabele compressie (en meer) in beeld
Hoe krijgt Nissan/Infiniti het voor elkaar de compressie te variëren, terwijl de motor draait? Bekijk de animatie!

De variabele compressie van Infiniti op video. Alles wat je moet weten over zuigerveren. Wat is Waste Heat Recovery? Gebruiken andere merken ook sjoemelsoftware? Alle details van onderstel, elektronica, aandrijflijn en carrosserie van de nieuwe Porsche Panamera… Wow, het AMT Maanddossier op www.amt.nl/10-2016 mag je echt niet missen!

Baf! Inclusief de AMT Ondernemen-special en de commerciële bijlages plofte er met AMT 10 ruim 900 gram op de mat. En nog konden we er niet alles in kwijt! Logisch ook wel, video’s passen nu eenmaal (nog) niet op papier. En er zitten er nogal wat in het maanddossier op www.amt.nl/10-2016.

Hier staat veel in. Aanvullingen in de vorm van video's, links, PDFs en PPTs vind in het AMT Maanddossier om www.amt.nl/10-2016.

Hier staat veel in. Aanvullingen in de vorm van video’s, links, PDFs en PPTs vind je in het AMT Maanddossier www.amt.nl/10-2016.

Veel trucktechniek

We noemden al de animatie van VC-T motor van Infiniti, maar bekijk ook de Freightliner Supertruck met WHR, veel trucktechniek van Mercedes en voor ondernemers: leren van fouten tijdens een ‘Fuckup night’.

Hoe doe je een V4-meting

Behalve video’s vind je in het AMT Maanddossier links naar eerder verschenen artikelen. Denk aan dat over de werking en montage van zuigerveren, of een artikel waarin we haarfijn uitleggen waarom en hoe je een V4-meting doet.

Zuigerveren, hoe werken ze, hoe controleer je ze en hoe monteer je ze?

Zuigerveren, hoe werken ze, hoe controleer je ze en hoe monteer je ze?

Porsche-Powerpoints

Bijzonder in dit maanddossier zijn de Powerpoints van Porsche over de Panamera. Die helpen je een flink stuk op weg als je je wilt verdiepen in de techniek van onderstel, elektronica, aandrijflijn en carrosserie van de nieuwe Porsche.

Kom werken bij AMT!

Nog bijzonderder is dat we een vacature hebben bij AMT! Nieuwsgierig? Je vindt ‘m in het AMT Maanddossier op www.amt.nl/10-2016.

VIP op AMT Live

Ok, de artikelen uit het AMT-maandblad vullen we aan op het AMT Maanddossier. Datzelfde, maar dan nog een graadje heftiger doen we live, met onze partners op AMT Live. Wil jij een VIP-pakket voor AMT Live winnen? Geef dan nu aan dat je ‘gaat’ (eerst op ‘Geïnteresseerd’ en dan op het pijltje klikken). AMT verloot 10 VIP-pakketten inclusief, catering- en parkeerkaart. Vergeet je natuurlijk niet gratis in te schrijven via www.amtlive.nl! Tot 15 of 16 november!

Reageer op dit artikel