nieuws

Sator introduceert nieuwe private labels

Werkplaats & Onderhoud 822

Sator introduceert nieuwe private labels
Sator biedt Transmech-koppelingssets aan. De producten zijn gunstig geprijsd en daarom ideaal voor het oudere wagenpark.

Sator is dit jaar begonnen met het introduceren van een reeks private labels; Eicher remdelen, Q-Drive wiellagers en Transmech koppelingssets.

Reparatie en onderhoud aan voertuigen vindt weer vaker bij het onafhankelijke autobedrijf plaats. Dat blijkt uit de onlangs verschenen cijfers van overzicht Mobiliteit in Cijfers 2016-2017 van Bovag en RAI Vereniging. Het marktaandeel steeg 1 procent ten opzichte van vorig jaar. Auto’s van 7 jaar en ouder staan het meest op de brug bij de universeel.

Vergelijkbaar met OE-variant

De private labels zijn met name geschikt voor deze leeftijd binnen het Europese wagenpark. De producten zijn gunstig geprijsd en doen kwalitatief niet onder aan de OE-variant; ze voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn uitvoerig getest. Tevens voldoen de private labels altijd aan de volgende voorwaarden:

  • Europese R90-regelgeving certificaat
  • Wagenparkdekking van minimaal 96%
  • Standaard garantie van 24 maanden

 

Pluspunten van Transmech, Q-Drive en Eicher

Naast de traditionele koppelingssets, heeft Transmech ook vaste vliegwielkits in het assortiment. Een bijzonder goed alternatief voor het tweemassa vliegwiel; reparaties voor het oudere wagenpark kunnen in dit geval voordeliger worden uitgevoerd.

Q-Drive wiellagers zijn standaard voorzien van alle benodigde montagematerialen, zoals naafmoeren, splitpennen en stofkappen. Dit vereenvoudigt het werk van de monteur en biedt een totaaloplossing in één verpakking.

Eicher bestaat uit een complete lijn aan remdelen; zowel remschijven, -blokken, -schoenen, –kits en montagematerialen maken deel uit van het assortiment.

De producten van Eicher, Transmech en Q-Drive zijn verkrijgbaar via mijngrossier.nl.

Reageer op dit artikel