nieuws

Leren over turboschades, CO2-airco en clouddiagnose

Werkplaats & Onderhoud 1483

Leren over turboschades, CO2-airco en clouddiagnose
In samenwerking met Diesel Büchli test Turbo’s Hoet je kennis van turbo’s en brandstofsystemen in de TechChallenge op AMT Live. Doe je mee?

Weet jij hoe een elektrische turbo werkt en wat het nut is van een watergekoelde intercooler? En wat is het verschil tussen een R1234yf-aircostation en een CO2-station? Op AMT Live geven Turbo’s Hoet en Dometic Benelux antwoord op deze vragen. Bovendien toont DiagnosES op het kennisevenement de toekomst van diagnoseapparatuur: diagnose via de cloud.

Het aftellen naar AMT Live is begonnen. Over 35 dagen opent de vijfde editie van AMT Live haar deuren. Net als de afgelopen jaren werken we met verschillende partners samen zodat jij kennis kunt komen tanken op verschillende stands en tijdens de kennissessies.

Turbodiagnose

Een van de AMT Live-partners is Turbo’s Hoet. Het bedrijf verkoopt al meer dan veertig jaar turbo’s, geeft advies en helpt bij diagnoses. In een kennissessie leer je hoe een elektrische turbo werkt en wat het nut is van een watergekoelde intercooler. Op de stand maakt het team van Turbo’s Hoet je bewust van de noodzaak een turboprobleem goed te onderzoeken. Wat is de oorzaak van de turboschade? Ook krijg je praktische tips waar je op moet letten. Mis vooral de TechChallenge niet en stel je kennis op de proef!

Twee primeurs

Dometic Benelux heeft dit jaar twee primeurs op AMT Live: Virtual Reality en een CO2-aircostation. Met een VR-bril maak je op AMT Live een toer door een werkplaats. Naast aandacht voor het koudemiddel R1234yf richt Dometic zich ook op de opvolger: CO2.

Coderen met je smartphone

Bij DiagnosES maak je kennis met clouddiagnose. Dat betekent geen updates meer en een apparaat met internettoegang is voldoende. Op de DiagnosES-stand wordt het nieuwe product Mech5 gedemonstreerd.  DiagnosES geeft live demo’s over het uitlezen, programmeren en coderen op een smartphone, iPad en laptop.

AMT Live vindt op 15 en 16 november plaats in het Autotron Rosmalen. De toegang is gratis, op www.amtlive.nl schrijf je je in.  Tot 15 en/of 16 november!

 

 

 

Reageer op dit artikel