nieuws

Turbo’s Hoet en Diesel Büchli dagen je uit met TechChallenge op AMT Live

Werkplaats & Onderhoud 1837

Turbo’s Hoet en Diesel Büchli dagen je uit met TechChallenge op AMT Live
SpecialistenTurbo's Hoet en Diesel Büchli slaan de handen in een en testen je kennis tijdens AMT Live met de TechChallenge

Turbo’s Hoet en Diesel Büchli bundelen dit jaar kun kennis tijdens AMT Live in Autotron Rosmalen. Op dinsdag 15 en woensdag 16 november bieden zij bezoekers op één gezamenlijke stand een kennisinjectie op het gebied van turbo’s én brandstofsystemen.

Diesel Büchli is specialist in diagnose en revisie net als Turbo’s Hoet. Waar Turbo’s Hoet alles weet op het gebied van turbo’s, weet Diesel Büchli alles over brandstofpompen en verstuivers. In de huidige autobranche, waar fabrikanten continu met verbeteringen komen om motoren zuiniger en efficiënter te maken, is het handig om de expertise van specialisten te combineren. Olaf Velthuis, directeur van Turbo’s Hoet: “We hebben dezelfde klanten, bieden allebei een hoogwaardig technisch product en hebben er plezier aan om onze klanten te helpen bij ingewikkelde diagnoses. Dat schept een band, dat zullen de bezoekers van AMT Live dit jaar wel merken.”

Directeur van Diesel Büchli Hans Gerrits vult aan: “Tijdens AMT Live laten we zien hoe de diverse onderdelen van het motormanagement elkaar beïnvloeden. Die kennis is essentieel voor autotechnici, want alleen zo kunnen ze hun klanten een snelle en trefzekere diagnose en reparatie aanbieden.”

TechChallenge

Op de stand kunnen bezoekers hun kennis testen in de TechChallenge, met vragen als ‘waarom is de as blauw verkleurd?’ of ‘wat doe je bij foutcode raildruk te hoog?’. Zowel kennis van turbo’s als brandstofsystemen is dus van belang.

Turbo's Hoet en Diesel Büchli slaan de handen ineen tijdens AMT Live

Turbo’s Hoet en Diesel Büchli slaan de handen ineen tijdens AMT Live

Sparren over autotechniek

Naast Leren en Beleven is Ontmoeten een belangrijk element van AMT Live. Zo ook voor Diesel Büchli en Turbo’s Hoet. “We kijken ernaar uit om kennis over de dagelijkse praktijk met ondernemers en autotechnici uit te wisselen en te sparren over autotechniek.”

Meer weten over de deelname van Turbo’s Hoet en Diesel Büchli aan AMT Live? Binnenkort vind je van beide bedrijven, en de andere AMT Live-partners toelichting op hun deelname op www.amtlive.nl

 

Reageer op dit artikel