nieuws

Praktische oliekast van Liqui Moly

Werkplaats & Onderhoud 1443

Praktische oliekast van Liqui Moly

Juist kleine, onafhankelijke garages kennen het probleem dat tal van verschillende, speciale oliën op voorraad moeten worden gehouden, terwijl er maar weinig plaats voor opslag beschikbaar is. Een perfecte oplossing voor dat probleem is de oliekast, die Liqui Moly nu wereldwijd aanbiedt. Hierin laten zich maar liefst twaalf verschillende oliesoorten veilig en schoon gebruiksgereed opbergen.

In de metalen kast passen naar keuze ofwel twaalf 20 l-cans of acht 20-l cans en twee 60-l vaten. Zo laten zich tal van oliesoorten ruimtebesparend, overzichtelijk en binnen handbereik opbergen. De cans zijn niet staand, maar liggend opgesteld, zodat er altijd snel en zonder druppelen olie afgetapt kan worden. En mocht er toch eens wat gemorst worden, belandt dat in de verzinkte opvangbak. In de deuren zijn vakken uitgespaard, waarin hulpetiketten, oliewijzers en andere documentatie kunnen worden bewaard. De oliekast is bovendien afsluitbaar, zodat er geen olie kan verdwijnen. Daardoor is deze oliekast een schone, veilige en milieuveilige aangelegenheid.

Nu ook in Nederland oelschrank

In Duitsland is de oliekast al jarenlang een topper. Kasten behoren niet direct tot de core business van motorolie- en additievenspecialist Liqui Moly. Het bedrijf hecht veel waarde aan, niet alleen producten uit zijn kernassortiment te verkopen, maar daarnaast ook andere artikelen die het voor klanten gemakkelijker maken om de kernproducten te gebruiken en daarmee geld te verdienen. Oplossingspakketten zoals de oliekast vergemakkelijken de alledaagse routine in de garage.

Tot dusver was de oliekast alleen in Duitsland en een paar andere landen verkrijgbaar. Nu wordt de succesformule uit Duitsland ook wereldwijd aangeboden. Op de Automechanika in Frankfurt, de grootste automotive aftermarket vakbeurs, wordt het oliekast-concept internationaal gepresenteerd.

Reageer op dit artikel