nieuws

Brainbee aircoservicestation met Mercedes-Benz homologatie

Werkplaats & Onderhoud 1110

Brainbee aircoservicestation met Mercedes-Benz homologatie
De Brainbee 9000D-1234 is gehomologeerd door Daimler Groep

Na de discussies over het nieuwe 1234yf-koudemiddel bij metname Daimler Groep heeft Brainbee nieuwe technische specificaties en eisen voor de aircoservicestations opgesteld. Deze specificaties zijn, met goedkeuring van de Daimler Groep, toegepast op de BrainBee 9000D – 1234. Hierdoor voldoet dit aircoservicestation volledig aan de nieuwe eisen die door de Duitse fabrikant zijn gesteld.

De Brainbee 9000D – 1234 biedt de gebruikelijke betrouwbaarheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van de Brainbee producten. Door de nauwe samenwerking met Mercedes-Benz is de precisie van dit aircoservicestation in lijn met de extreem hoge gestelde eisen die Mercedes-Benz ook aan hun eigen producten stelt.

Bekijk alle Brainbee aircoserviceapparatuur of bel met Brainbee-importeur Rocar-Tech Garage Equipment.

Reageer op dit artikel