nieuws

Nog drie plaatsen AMT Diagnose Boot Camp

Werkplaats & Onderhoud 764

Nog drie plaatsen AMT Diagnose Boot Camp
Dit waren de deelnemers van vorig jaar. Ben jij er dit jaar bij? Schrijf je nog snel in!

Volgende week is het zover, de alweer vierde editie van AMT Diagnose Boot Camp. Daar leer je meer over diagnose stellen aan diverse systemen. Van Netwerken tot ECU’s en ervaring op doen met scopemetingen of Pass-Thru. Heb je je nog niet ingeschreven? Doe het vandaag en dan zien we je volgende week!

Ook de vierde editie van AMT Diagnose Boot Camp vindt weer plaats bij The Autosport Company in Waalwijk. Een geweldige locatie met volop auto- en autosport techniek. Om een goede indruk te krijgen kun je deze impressievideo van vorig jaar nog eens bekijken. We ontvangen je donderdagavond (26 mei) rond 18.30 uur in Waalwijk. Na aankomst ontvang je jouw groepsnummer en kun je alvast kennis maken met je teamgenoten. Belangrijk, want met hen doorloop je de komende drie dagen Boot Camp. Het gehele programma vind je op www.amtbootcamp.nl.

Wat ga je leren?

Het belangrijkste van AMT Diagnose Boot Camp? Je gaat naar huis met veel nieuwe kennis, opgedane diagnose-ervaringen en een mooi certificaat. Ook dit jaar hebben we AMT Diagnose Boot Camp geprobeerd nog beter te maken. De workshops duren nu iets langer, zodat er iets meer tijd is. Daarnaast is er tijd ingeruimd voor een tussentijdse toets. Ja, ook het spelelement is dit jaar iets anders van opzet. Ook niet onbelangrijk, de workshops (dit jaar tien in totaal) worden gegeven door trainers van diverse partners, maar ook door onafhankelijke door AMT ingehuurde trainers. De workshops moeten zo nóg een stapje beter worden. Met GMTO ga je aan de slag met de laatste (vierde) generatie directe benzine injectie. Sergoyne Diagnostics laat je ervaring op doen met Pass-Thru en in samenwerking met Dynostar en The Autosport Company volg je op de testbank de workshop: Meten is weten, als je weet wat je meet. Verder ga je uitgebreide scopemetingen uitvoeren samen met de trainer van Pico uit Engeland en technici van AA-Equipment.
We gaan nog niet alle inhoud verklappen, maar de andere workshoptitels zijn: Ademhaling moderne motor, Een storing met een byte, Netwerken, Uitlaatgasnabehandelingssysteem diesel en Gesimuleerd meten en testen aan losse componenten.

Zelf aan de slag in de workshops

Op vrijdagochtend 27 mei starten we om 07:30 uur met een ontbijt en vertrekken we weer naar The Autosport Company voor zeven van de tien workshops. In welke volgorde je de workshops met jouw team doorloopt wordt je ter plekke duidelijk. In elke workshop hoor je niet alleen een verhaal aan. Nee, op AMT Diagnose Boot Camp moet je zelf aan de slag! Meet signalen, lees foutcodes uit en bepaal met jouw groep wat de mogelijke oorzaak van de storing is. Het is ook goed opletten geblazen, want aan het einde van de dag maak je met je team een tussentijdse toets voor de eerste tussenstand.
Daarna vertrekken we naar de prachtige locatie Het blauwe meer bij Loon op Zand. Hier sluiten we de leerzame dag af met een overheerlijke barbecue en enkele fun-activiteiten. Ook wordt de tussenstand bekend gemaakt en kan er nog geborreld worden aan de bar. Tot slot vertrekken we weer naar de slaaplocatie, Beukenhof in Biezenmortel.

Vier workshops

Op zaterdag 28 mei volg je nog drie workshops. Doe kennis op en verzamel de laatste punten. Om 12.30 uur staat de lunch gepland waarna we de workshops, de vragen en bijbehorende antwoorden doornemen met de technische trainers. Al snel is dan de winnende groep bekend. Tot slot reiken we de certificaten uit en praten we nog even na. AMT Diagnose Boot Camp is rond 15.00 uur afgelopen. Wil je meer details over het programma? Kijk dan op www.amtbootcamp.nl.

Praktische informatie

Ook dit jaar zijn we weer bij The Autosport Company te gast. Daar hebben we de beschikking over het gehele pand inclusief bruggen en vermogensbank. Neem alvast een kijkje in de werkplaats. Ook starten we weer op donderdagavond en eindigen we zaterdagmiddag. Op zondag kun je dus in alle rust bijkomen van het inspirerende weekend. De drie dagen zijn volledig verzorgd. Van slaaplocatie (met beddengoed en handdoek) tot de catering.

Zorg wel dat je uiterlijk donderdag 11 juni om 18.30 in Waalwijk bent voor de opening en indeling van de groepen.

Laatste drie plekken AMT Diagnose Boot Camp

Ook voor de vierde editie van AMT Diagnose Boot Camp hebben we het volste vertrouwen er weer een succes van te maken. Met nog een week te gaan worden de laatste details geregeld. Van groepsindeling tot naamkaartjes en nog een keer alles doornemen met de trainers. Heb je je nog niet ingeschreven maar wil je toch nog meedoen? We kregen drie afmeldingen binnen van deelnemers die door omstandigheden niet konden. Er zijn dus nog drie plaatsen vrij. Schrijf je vandaag nog in via www.amtbootcamp.nl en dan zien we je volgende week in Waalwijk!

 

Reageer op dit artikel